Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Rīkotāju neizdarības dēļ F-1 treniņbraucieni Baku ilgst tikai desmit minūtes

Azerbaidžānas sacensību rīkotāju neizdarības dēļ piektdien Pirmās formulas (F-1) sezonas ceturtā posma pirmā treniņbraucienu sesija ilga tikai desmit minūtes.

Treniņbraucienu sesija tika pārtraukta pēc tam, kad Williams braucējs Džordžs Rasels no Lielbritānijas aizķēra trasē esošo kanalizācijas lūku un pamatīgi sabojāja sava auto grīdu. Formula bija pamatīgi bojāta, tomēr tas nebija viss - bolīdu uzcēla uz kravas vedēja, kas to veda uz pitstopiem. Tiesa, pa ceļam furgona ceļamkrāns aizķēra vienu no trasē esošajiem tiltiem, bojājot arī to, turklāt no tilta uz Williams formulas sāka tecēt šķidrums.

Pēc šiem notikumiem tika nolemts pārtraukt treniņbraucienu sesiju, kas netiks atsākta. Rīkotāji nolēma pārtraukt treniņu, lai izvērtētu situāciju arī ar pārējām lūkām, kas atrodas trasē, un novērstu problēmas ar tiltu.

Vēlāk piektdien plānots vēl viens treniņš, bet noslēdzošais norisināsies sestdien, kad būs arī kvalifikācija. Savukārt Azerbaidžānas Lielās balvas izcīņa Baku pilsētas ielās notiks svētdien.

Pēc trim posmiem kopvērtējuma līderpozīcijā ar 68 punktiem ir brits Lūiss Hamiltons no Mercedes komandas, kuram ar 62 punktiem seko komandas biedrs Valteri Botass no Somijas. Tālāk ar 39 punktiem seko nīderlandietis Makss Verstapens (Red Bull), bet tālāk ir abi Ferrari braucēji - vācietis Sebastjans Fetels un Šarls Leklērs no Monako.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi