Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Stupelis pēc smagas traumas izārstēšanas atgriežas ar ceturto vietu Igaunijas čempionāta posmā

Trīskārtējais pasaules čempions blakusvāģu motokrosā Kaspars Stupelis pēc smagas traumas izārstēšanas svētdien atgriezās sacensību apritē un vienā ekipāžā ar latviešu pilotu Jāni Daideri izcīnīja ceturto vietu Igaunijas čempionāta posmā.

Blakusvāģu kantētājs Stupelis, kuram pašlaik ir 34 gadi, martā vienā no treniņiem sarāva krusteniskās saites un traumēja menisku, kas paredzēja viņa atgriešanos sacensību apritē ne ātrāk par sešiem mēnešiem.

Tomēr Stupelis atgriezās jau svētdien, kad Igaunijas čempionāta posmā Jegevā kopā ar Daideru braucienos izcīnīja piekto un otro vietu, kas summā deva ceturto pozīciju.

"Ir pagājuši pieci mēneši, kopš Beļģijā gūlos uz skalpeļa, lai salabotu krusteniskās saites un menisku. Bija visādi. Sākumā man tā bija elle, kādai nekad agrāk cauri nebiju gājis. Izslīdēja no rokām manas cerības šogad pacīnīties par pasaules čempiona titulu, bet beidzot pēc 15 gadu vasarām, kas pavadītas sportā, sapratu un ieraudzīju vasaru no citas puses," savā "Facebook" profilā raksta Stupelis, kurš par pārdzīvoto laiku pateicās savai ģimenei, draugiem un atbalstītājiem. "Es neesmu vesels par 100%, taču esmu finiša taisnē."

Šosezon pasaules čempionātā Stupelis bija iecerējis braukt vienā ekipāžā ar beļģu pilotu Benu Adriansenu, kurš pēc Latvijas sportista traumas sacentās vienā komandā ar citu latvieti Lauri Daideru, taču arī guva traumu un sezonu noslēdza priekšlaicīgi.

Stupelis duetā ar Nīderlandes pilotu Etjēnu Baksu trīs gadus pēc kārtas bija kļuvis par pasaules vicečempionu, bet pērn viņi beidzot ieguva čempiona titulu.

Iepriekš Stupelis par pasaules čempionu tika kronēts 2003. un 2004.gadā, kad viņš brauca kopā ar leģendāro nīderlandieti Danielu Vilemsenu. Stupelis piecas reizes bijis arī pasaules vicečempiona godā, divas reizes ar Kristeru Serģi un trīs reizes ar Baksu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Porziņģis iedzīvojies ikra muskuļa sastiepumā

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Austrumu konferences ceturtdaļfināla spēlē iedzīvojies ikra muskuļa sastiepumā, otrdien pavēstīja viņa pārstāvētā Bost...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi