Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Ar Skujiņa dalību aizvadīts LVM MTB individuālā brauciena Krimuldas posms

Vairāk nekā divu nedēļu garumā gleznainajā Krimuldas novadā norisinājās Latvijas valsts mežu MTB maratona individuālo braucienu otrais posms, kurā dalību ņēma arī Latvijas profesionālais šosejas riteņbraucējs Toms Skujiņš. Ātrākos laikus Toyota Hybrid distancē sasniedza Sandijs Kļaviņš un Lāsma Ozola, vēsta rīkotāji.

Latviju aizvadītajās nedēļās pārņēmis vasarīgs siltums. Meža takas, ielas un ceļi kļuvuši piepildīti ar aktīvās atpūtas cienītājiem uz velosipēdiem. Ar lielu aktivitāti aizvadīts Latvijas valsts mežu individuālā brauciena otrais posms. Velo mīļi baudīja skaisto Krimuldas trasi, kuras marķēšanu augstākajā līmenī veica Kristaps Kārkliņš. Dalībniekiem bija iespējams baudīt Gaujas Nacionālā parka kāpumus, nobraucienus, platākus un šaurākus meža ceļus.

Treniņa nolūkā Krimuldas posma trasi pieveica arī Latvijas titulētais šosejas riteņbraucējs Toms Skujiņš, kurš bija iegriezies mājās pēc pirmās sacensību sezonas daļas noslēguma. Carnikavietis veltīja atzinīgus vārdus gan par trasi, gan iespēju sacensties laikā, kamēr klasisko sacensību norise nav iespējama.

Labāko laiku “Toyota Hybrid” distancē sasniedza no Drustiem nākušais Sandijs Kļaviņš. Otrā vieta Tomam Skujiņam, bet trešā pozīcija vēl vienam carnikavietim Kārlim Baltacim. Šajā pašā distancē dāmām nepārspēta arī šajā posmā bija Lāsma Ozola. Otrā vieta baldonietei Anitai Antonei, bet trešā pozīcija Laumai Čerņevskai. Ātrākie braucēji balvās saņems Latvijas valsts mežu un “Merrild” sarūpētos pārsteigumus.

“Lielbāta” Tautas braucienā vīriem arī šajā posmā uzvaras laurus plūca Ģirts Cirvelis no “Roadex” vienības. Otrā pozīcija “Dako Ziemeļvidzeme” pārstāvim Jānim Rubikam, kamēr trešais bija Matīss Valbergs. Dāmu konkurencē labākais laiks “Ādaži velo” pārstāvei Montai Paulovičai. Otrajā vietā sekoja Krista Pūcīte, bet trešajā Santa Vīksna. Balvas pirmo triju vietu ieguvējiem sarūpēja “Cēsu alus”.

Braucēji, kuri vēlējās nesteidzīgu braucienu, nesacenšoties par rezultātu, izbaudīja “Maxima” ģimeņu brauciena distanci.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi