Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Igaunijas otrā rakete tomēr šaubās par spēlēšanu pret Latvijas tenisistēm

Igaunijas sieviešu tenisa otrā rakete Kaia Kanepi vēl šaubās par dalību mēneša beigās Tallinā gaidāmajā Igaunijas - Latvijas tenisa turnīrā, sociālajā vietnē Facebook raksta sportiste.

29. un 30.jūlijā Tallinā, Tondi tenisa centrā, notiks Merks Cup (Merko Cup) Igaunijas-Latvijas izlašu sacīkstes tenisā, kur viens otram pretī stāsies labākie Baltijas kaimiņvalstu astoņi tenisisti un tenisistes. Turnīrā būs kopā 11 spēles - astoņas vienspēles un trīs dubultspēles, no kurām viena būs jauktā dubultspēle.

"Otrdien preses konferencē tiku prezentēta kā turnīra dalībniece, taču realitāte ir tāda, ka šobrīd vēl nav skaidrības par tūri un "Grand Slam" turnīriem, tāpēc ir grūti ko apgalvot par 100%. Kad pirms pusotra mēneša runāju ar turnīra organizatoriem, bija pārliecība, ka turnīrs notiks uz cietā seguma, kas man palīdzētu sagatavoties ASV atklātajam čempionātam," raksta Kanepi.

Tiesa, turnīrs norisināsies uz māla seguma, bet pēc pāris mēnešiem gaidāmais US Open notiks uz cietā seguma.

"Pēdējā gada laikā esmu spēlējusi tikai uz cietā seguma. Ņemot vērā to, kādā stāvoklī ir manas pēdas, es nevaru tik bieži mainīt segumu, jo tas var paātrināt manas sezonas un pat karjeras beigas," uzsver tenisiste.

35 gadus vecā Kanepi WTA rangā šobrīd ieņem 99.vietu. Karjeras laikā viņa izcīnījusi četrus WTA titulus, no kuriem pēdējo guva 2013.gadā. Kanepi sešas reizes spēlējusi Grand Slam turnīru ceturtdaļfinālos, bet viņas rekords rangā ir 2012.gadā sasniegtā 15.pozīcija.

Latvijas izlases sastāvā turnīrā būs Aļona Ostapenko (WTA 41.), Anastasija Sevastova (WTA 43.), Ernests Gulbis (ATP 162.) un Kāris Ozoliņš (ATP 1133., ITF Jun. 6.). Tieši šī četrotne šogad bija Latvijas izlases kodolā Federāciju kausa un Deivisa kausa spēlēs.

Igauniju pārstāvēs ziemeļu kaimiņu spēcīgākās raketes Anete Kontaveita (WTA 22.), Kaia Kanepi (WTA 99.), Jirgens Zops (ATP 540.) un Vladimirs Ivanovs (ATP. 738.). Igaunijas trešā rakete sieviešu tenisā ir Jeļena Maligina, kas WTA rangā atrodama 574.pozīcijā.

Profesionālā tenisa sezona atsāksies augustā, bet līdz tam tenisisti piedalās dažādos paraugturnīros.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi