Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +3 °C
Apmācies
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

Osaka otro reizi šogad nomaina treneri

Japānas vadošā tenisiste Naomi Osaka piektdien paziņojusi, ka pārtrauc sadarbību ar savu līdzšinējo treneri, kas nozīmē, ka sportiste gada laikā nomainījusi jau divus speciālistus, tomēr viņas sniegums aizvien ir gana nestabils.

Sportiste nākamnedēļ plāno piedalīties Japānas pilsētas Osakas turnīrā, bet pirms tam viņa paziņoja par sadarbības pārtraukšanu ar Džermeinu Dženkinsu, kurš viņas komandai pievienojās pēc japānietes triumfa Austrālijas atklātajā čempionātā.

"Rakstu šo, lai paziņotu jums, ka es ar Džeju vairs nesastrādāšos," šādu ierakstu Twitter profilā publicēja Osaka. "Esmu ļoti pateicīga par kopā pavadīto laiku un lietām, kuras iemācījos gan kortā, gan ārpus tā. Tomēr šobrīd jūtu, ka ir pienācis laiks pārmaiņām. Paldies par visu, tas bija lieliski." 

Osaka jau vienreiz pārsteidza tenisa pasauli, kad šī gada februārī paziņoja par sadarbības pārtraukšanu ar Aleksandru Bajinu, kurš viņai palīdzēja iegūt divus Grand Slam titulus (2018.gadā US Open un janvārī Austrālijas atklātajā čempionātā).

Savukārt pēc veiksmīgā sezonas starta Austrālijā, tenisiste Francijas atklātajā čempionātā izstājās jau trešajā kārtā, kad piekāpās čehietei Katerinai Siņiakovai, kura tobrīd atradās 41 pozīciju zemāk par japānieti.

Vēl sliktāk viņai klājās Vimbldonā, kur pirmajā kārtā atzīts kazahstānietes Jūlijas Putincevas pārspēks. Tikmēr sezonas pēdējā Grand Slam, kas pirms nedēļas notika ASV, tenisiste netika tālāk par sešpadsmitdaļfinālu, zaudējot šveicietei Belindai Benčičai.

Tāpat Osaka savu sniegumu nav spējusi uzlabot arī citos turnīros, jo ASV tūrē, kur viņa piedalījās cietā seguma turnīros, divreiz zaudēts ceturtdaļfinālā, tādējādi atvadoties no pasaules ranga līderes goda. Šobrīd viņa ieņem ceturto pozīciju.

Nākamajā nedēļā tenisiste aizvadīs sev parocīgo Osakas turnīru, kurā viņa pērn izcīnīja uzvaru. Šogad viņai, iespējams, būs jāspēlē ar rangā augstu esošajām Kiki Bertensu un Sloeinu Stīvensu.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi