Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

Rīgas maratona 30. sezona: Sākas dalībnieku reģistrācija

Pirmdien, 16. septembrī, tiek atklāta Rimi Rīgas maratona 30. jubilejas sezona un reģistrācija. Atklāšana, kas jau ierasti tiek saukta par "Apņemšanās dienu", noritēs visas dienas garumā pie Brīvības pieminekļa – vietā, kur 1991. gadā tika izšauts starta šāviens pirmajam Rīgas maratonam

Maratona organizatori aicina visus skrējējus un aktīvā dzīvesveida piekritējus nākt un apņemties Rimi Rīgas maratonā noskriet savu izvēlēto distanci. Šo apņemšanos būs iespējams iemūžināt skaistā foto uz Brīvības pieminekļa fona ar izvēlētās distances cipariem.

Plkst. 19.00 visi tiek aicināti pievienoties simboliskam 5 km skrējienam, kurā dosies arī Latvijas maratona rekorda īpašniece un divkārtēja Ņujorkas maratona uzvarētāja Jeļena Prokopčuka. Skrējiena noslēgumā – 30.sezonas kūka.

Starta šāviens 30. sezonai tika dots pirmdienas rītā, lai pēc tam visas dienas garumā no plkst. 8.00 līdz 20.00 potenciālajiem dalībniekiem dotu iespēju apņemties piedalīties maratonā, iemūžinot fotogrāfiju ar izvēlētās distances cipariem. Katrs dalībnieks savu īpašo bildi varēs lejupielādēt Rimi Rīgas maratona oficiālajā mājaslapā www.rimirigamarathon.com.

Reģistrācija pasākumam tradicionāli tiek atklāta tieši astoņus mēnešus pirms starta, lai dalībnieki spētu sagatavoties Rimi Rīgas maratonam, kurš notiks 2020. gada 16. un 17. maijā. Tāpat kā iepriekš skrējējiem būs pieejamas vairākas distances: klasiskais maratons 42,195 km, pusmaratons, 10 km, 6 km distances, kā arī 4,2 km Ģimenes skrējiens. Reģistrēties Rimi Rīgas maratonam no šodienas iespējams oficiālajā mājaslapā www.rimirigamarathon.com. Bērnu dienas distancēm reģistrācija tiks atklāta pavasarī. Kā ierasts – reģistrēties līdz 31. decembrim būs iespējams par izdevīgāku dalības maksu.

Kā jau ziņojām augusta beigās, jubilejas jeb 30. skriešanas sezonu Rīgas maratons sāks kopā ar jaunu galveno partneri Rimi, turpmāk nesot Rimi Rīgas maratona vārdu. Rimi atbalsts maratonam ļaus ar vēl lielāku sparu turpināt skriešanas kultūras un veselīga dzīvesveida popularizēšanu, ieviest būtiskus jauninājumus ilgtspējīgas attīstības jomā un īpaši pievērsties bērnu un jauniešu iesaistei.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi