Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Būs iespēja spēlēt sešiem Latvijas pludmales volejbola duetiem

Plaša pārstāvniecība mājiniekiem būs jūnija sākumā Majoru pludmalē paredzētajā FIVB Pro tūres Elites līmeņa sacensībās. Jau iepriekš bija zināms par vadošo duetu – Aleksandra Samoilova un Jāņa Šmēdiņa, kā arī Tīnas Graudiņas un Anastasijas Kravčenokas – dalību pamatturnīrā, bet nu Latvijai apstiprināta vēl pa vienai vietai dāmu pamatsacensībās un kvalifikācijā, kā arī vēl divas kvotas kvalifikācijā kungiem.

Pēc turnīru sistēmas maiņas Pasaules tūrē ievērojami apgrūtinātas ārpus ranga desmitnieka esošo komandu iespējas piedalīties augstākā līmeņa jeb Elites turnīru pamatsacensībās. Latvijai tas īpaši aktuāli kļuva pēc Mārtiņa Pļaviņa un Edgara Toča pašķiršanās, jo ar saviem jaunajiem pāriniekiem viņiem nav tik daudz ranga punktu, lai uzreiz iekļūtu pamatsacensībās. Pļaviņš vēl atlabst pēc ceļgala operācijas, bet Točs kopā ar jauno pārinieku Kristianu Fokerotu neveiksmīgi centās pārvarēt kvalifikāciju turnīros Meksikā un Brazīlijā. Ar trešo mēģinājumu Dohas Challenger jeb otrā līmeņa turnīrā vismaz vienu kārtu viņiem izdevās pārvarēt – ar 21:15, 21:14 pārspēti austrieši Floriāns Šnecers un Lorencs Grosigs. Izšķirošā cīņa par dalību pamatturnīrā notika vēlā ceturtdienas vakarā. 

Ziņa par papildu kvotas piešķiršanu Latvijai Jūrmalas Elites turnīra kvalifikācijā ir būtiska tieši Točam un Fokerotam, jo viņi iepriekš notikušajā iekšējā atlases turnīrā finālā zaudēja Ardim Bedrītim un Artūram Rinkēvičam. 

Kvalifikācijā tomēr varēs piedalīties abas šīs komandas. Dāmu turnīrā vēl vienam mājinieku duetam atradusies vieta pat pamatturnīrā. Par to un vēl vienu vietu kvalifikācijā vēl paredzēts izspēlēt atlases turnīru starp potenciālajām dalībniecēm.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi