Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Dohā cīnīsies par uzvaru sarežģītā grupā

Ar smaidu uz lūpām elites posmu Dohā iesākušas Latvijas pludmales volejbolistes Tīna Graudiņa un Anastasija Samoilova, kuras pamatturnīrā pēc diviem panākumiem priekšlaikus nodrošināja dalību izslēgšanas turnīrā. Par pirmo vietu grupā latvietes ceturtdien pulksten 12 spēlēs pret nominālajām favorītēm Melisu Humanu-Paredesu un Brendiju Vilkersoni no Kanādas.

Latvijas komanda pamatsacensībās nokļuva šķietami neparocīgā grupā, jo pret visām pretiniecēm iepriekš iegūta negatīva bilance. Ar zaudējumu trīs setos ķīnietēm Čenai un Sjiņji novembrī tika pabeigts pagājušās sezonas pēdējais elites turnīrs Brazīlijā, taču Dohā Graudiņa un Samoilova revanšējās ar 21:16, 18:21, 15:9. Pamati uzvarai tika ielikti ar labu spēli blokā un aizsardzībā, kas palīdzēja salauzt nelabvēlīgi iesākto spēli pirmā seta vidū un nodrošināja izšķirošo pārsvaru trešajā setā.

Pāris stundu vēlāk jau krietni pārliecinošāk tika pārspēta titulētā Laura Ludviga ar pārinieci Luīzu Lipmani (21:15, 21:16). Abos setos jau vidū izdevās iegūt komfortablu pārsvaru, ko otrajā pretinieces spēja sadeldēt, taču ne atspēlēt.

Izslēgšanas turnīrā iekļūs trīs no četrām komandām grupā, bet spēlē par pirmo vietu tajā piektdien pretī stāsies viens no pasaules vadošajiem duetiem Humana-Paredesa un Vilkersone, pret kurām Tīna un Anastasija pērn zaudēja visās trīs savstarpējās spēlēs Jūrmalā, Gštādē un sezonas finālturnīrā Dohā. Arī kanādietes turnīru sākušas ar divām uzvarām, turklāt abas izcīnīja divos setos aptuveni četrdesmit minūšu laikā, kas Kataras saulē nav mazsvarīgs faktors.

Pirmās vietas ieguvējām izslēgšanas turnīrā būs iespēja izlaist pirmo kārtu un turpināt uzreiz ceturtdaļfinālā. Izšķirošās spēles par godalgām paredzētas sestdien.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Balcers: NHL no tevis rezultātu prasa katru dienu

Nacionālā hokeja līga ir bizness, tur no spēlētājiem rezultātu prasa katru dienu. Ja sanāk garāki tukšie posmi, uzreiz notiek rūpīga analīze, plašā intervijā Sporta Avīzes aprīļa numurā pastāstīja L...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi