Laika ziņas
Šodien
Migla
Ceturtdiena, 19. septembris
Verners, Muntis

Nenobīties no titulētajām brazīlietēm cīņā par pusfinālu

Pasaules ranga līderes un olimpiskā turnīra galvenās favorītes trešdien Parīzes pludmales volejbola kortos izaicinās Tīna Graudiņa un Anastasija Samoilova. Cīņā par vietu pusfinālā favorītes būs pretinieces, taču pēdējās divās savstarpējās spēlēs pārākas bijušas tieši Latvijas sportistes. Spēles sākums pulksten 19 pēc Latvijas laika.

Duda Lisboa un Ana Patriša Silva bijušas starp biežākajām latviešu pretiniecēm šajā olimpiskajā ciklā, kurā komandas spēlējušas 16 reižu. Lai gan Graudiņa un Samoilova uzvarējušas vien četrās no tām, divreiz tas noticis tieši pirms olimpiskajām spēlēm Ostravas turnīrā. Arī pirms tam spēles nereti ilgušas līdz trešajam setam, kas liecina par saspringtu konkurenci savā starpā. Iepriekšējās olimpiskajās spēlēs Tokijā Graudiņa un Samoilova grupas turnīrā pārspēja Anu Patrišu un viņas iepriekšējo pārinieci Rebeku Kavalkanti. 

Duda un Ana Patriša kopš spēku apvienošanas bijušas starp vadošajām komandām visu triju gadu laikā, turklāt viņas spējušas sasniegt labāko rezultātu tieši sezonas svarīgākajā brīdī. Abos pasaules čempionātos, kas spēlēti vienā pārī, viņas sasniegušas finālu. Aizpērn Romā brazīlietes tajā triumfēja, bet pirms gada Meksikā zaudēja amerikānietēm Sārai Hjūzai un Kellijai Čangai. Olimpiskajā Parīzē viņas uzvarējušas visās četrās līdzšinējās spēlēs pret Ēģiptes, Spānijas, Itālijas un Japānas komandām. Tiesa, ņemot vērā pozīciju rangā, latvietes būs viņu līdz šim spēcīgākās pretinieces.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi