Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +20 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 2. jūlijs
Lauma, Ilvars, Halina
Startējot ar savainojumu, labāko rezultātu individuālajās sacensībās sasniedza brāļu Andra (att. no kreisās) un Jura Šicu ekipāža, kas izcīnīja septīto vietu sprintā. Diemžēl arī viņiem neizdevās izvairīties no rupjas kļūdas pamatsacensībās

Cerība Īglsā pārtop murgā

Labs sniegums pēdējā Pasaules kausa posmā Siguldā un daudzsološi rezultāti pasaules čempionāta treniņos turpinājās ar izgāšanos sacensībās. Sezonas svarīgākajā startā Īglsas trasē neviens no Latvijas kamaniņu braucējiem nespēja iekļūt labāko sešiniekā.

"Diemžēl ir tā, ka mums visa sezona ir atkarīga no vienām sacensībām, jo, lai tiktu pie Latvijas Olimpiskās vienības atbalsta, pasaules čempionātā ir jānobrauc labi," izlases treneris Kaspars Dumpis prognozē pārdomām bagātu un sarežģītu vasaru pirms olimpiskās sezonas. Sniegums pasaules čempionāts bija blāvs, pat salīdzinot ar kopumā ne visai veiksmīgo sezonu.

Izlases treneris Dumpis sarunā ar Dienu apliecināja, ka treniņu un numuru braucienu rezultāti bijuši pat iepriecinoši, turklāt arī sprinta kausā situācija bija cerīga. Brāļiem Šiciem pat ar Andrim traumētu plecu izdevās iesaistīties cīņā par augstu pozīciju ekipāžu konkurencē. Kļūda trases lejasdaļā gan to liedza izcīnīt. Desmito vietu izcīnīja Ulla Zirne, šīs sezonas rezultātu robežās brauca Elīza Cauce, bet Riks Kristens Rozītis kungu konkurencē izcīnīja astoto vietu. Diemžēl tālāk notikumi latviešiem attīstījās ļoti nelabvēlīgi.

Pamatsacensību pirmajā dienā rupja kļūda izejā no apļa dārgi maksāja Šicu ekipāžai un Elīzai Caucei, kura pat piedzīvoja kritienu. Viņa esot startējusi apslimusi. Oskara Gudramoviča un Pētera Kalniņa ekipāža beigās bija visaugstāk, taču Pasaules kausa kopvērtējuma piektajā vietā esošai ekipāžai, kas nedēļu iepriekš Pasaules kausa posmā Siguldā izcīnīja trīs medaļas, 11. pozīcija sezonas svarīgākajā startā nav uzskatāma par panākumu.

Visu rakstu lasiet pirmdienas laikrakstā Diena!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi