Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +4 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Pasaules kausa bobsleja un skeletona sezonas noslēgums gaidāms Siguldas trasē

Pasaules kausa izcīņas bobslejā un skeletonā astotais posms no 17. līdz 19.februārim notiks Siguldas trasē, pulcējot šī brīža spēcīgākos šo sporta veida pārstāvjus, vēsta rīkotāji.

Jau šobrīd dalībai posmā pieteikušies pārstāvji no 16 valstīm. Siguldā notiks sacensības skeletonā sievietēm un vīriešiem, savukārt bobslejā sieviešu konkurencē medaļu komplekti tiks sadalīti monobobsleja un divnieku disciplīnās, bet vīrieši aizvadīs divas sacensības bobslejā divniekiem. Tā kā Siguldā notiks sezonas pēdējais posms, tajā izšķirsies arī Pasaules kausa uzvarētāji kopvērtējumā.

Pēc divu sezonu pārtraukuma, Siguldas trasē atkal tiek aicināti skatītāji atbalstīt sportistus klātienē. Sacensību laikā viesus izklaidēs dīdžejs, būs nodrošinātas aktivitātes bērniem, darbosies ēdināšanas servisi, un 18.februārī plkst.13.00 klātesošos ar koncertu priecēs Ivo Fomins ar grupu. Ieeja bez maksas.

Trasē gaidāma aizraujoša cīņa ne tikai par godalgām posmā, bet arī kopvērtējumā. Piektdien tiks noskaidroti Pasaules kausa ieguvēji skeletonā. Vīriešu konkurencē šobrīd līderis ir olimpiskais čempions Kristofers Grothērs no Vācijas, bet viņam seko briti Markuss Vaiats un šī gada pasaules čempions Mets Vestons, kā arī vācietis Aksels Jungks. Savukārt dāmu sacensībās vācu skeletonistei Tīnai Hermanai jānotur iegūtais punktu pārsvars pār savu tautieti Zuzanni Kreieri, kura tikko kļuva par Pasaules čempioni, Mirelu Rānevu no Kanādas un Kimberliju Bosu no Nīderlandes.

Sestdien notiks sacensības bobslejā – vispirms trasē dosies sieviešu monobobsleja ekipāžas, kur gaidāms aizraujošs duelis starp šīs sezonas līderēm Keiliju Hamfrīsu no ASV un Lauru Nolti no Vācijas. Bet sestdienas pēcpusdienā sezonas priekšpēdējās sacensības aizvadīs vīrieši bobsleja divniekos. Latvijas līdzjutējus centīsies ar labiem rezultātiem iepriecināt Emīla Cipuļa un Jēkaba Kalendas ekipāžas.

Svētdien medaļu komplektus sadalīs bobslejistes divnieku konkurencē, bet vīrieši aizvadīs astotā posma divnieku sacensības, cīnoties par šīs sezonas Pasaules kausa ieguvēja titulu. Šeit spraigākā cīņa gaidāma starp Breda Hola Lielbritānijas komandu un divām Vācijas ekipāžām ar pilotiem Frančesko Frīdrihu un Johanesu Lohneru, bet posmā līderu vidū cer iekļūt arī mūsu komandas.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi