Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Rastorgujevam 19.vieta PK posma klasikā

Latvijas biatlonists Andrejs Rastorgujevs ceturtdien Slovēnijas trasē Pokļukā ieņēma 19.vietu Pasaules kausa sestā posma sacensībās individuālajā distancē.

Rastorgujevs reizi kļūdījās trešajā šautuvē un garām raidīja pēdējo lodi ceturtajā ugunslīnijā, finišēdams trīs minūtes un 15,5 sekundes aiz uzvarētāja norvēģa Juhannesa Tīngnēsa Bē, kurš izlaida divu iepriekšējo posmu sacensības ģimenes pieauguma dēļ.

Bē finišēja 47 minūtēs un 54,3 sekundēs. Viņš par 11,4 sekundēm apsteidza Martēnu Furkadu no Francijas un par 25,6 sekundēm - citu francūzi Fabjēnu Klodu. Pirmie četri finišētāji mērķī raidīja visus 20 šāvienus.

Aleksandrs Patrijuks katrā no šaušanām vismaz reizi kļūdījās un ar pieciem "pūdeļiem" finišēja 96.vietā desmit minūtes un 17,8 minūtes aiz uzvarētāja.

Roberts Slotiņš 109 biatlonistu konkurencē jau pirmajā ugunslīnijā kļūdījās trīsreiz. Tomēr pēc tam ar katru šaušanu viņš garām mērķim šāva pa reizei mazāk, ceturto ugunslīniju atstājot bez soda minūtēm un kopā nopelnot sešas soda minūtes. Viņš finišēja 103.vietā 11 minūtes un 20,5 sekundes aiz Bē.

Pasaules kausa individuālās distances sacensību kopvērtējumā vadībā ar 114 punktiem ir Martēns Furkads. Par 23 punktiem atpaliek Juhanness Tīngnēss Bē, bet trešais ar 84 punktiem ir Kentēns Fijons Majē. Rastorgujevs ar 29 punktiem ieņem 25.vietu.

Pasaules kausa kopvērtējumā līderis ar 561 punktu joprojām ir Martēns Furkads. 472 punkti ir komandasbiedram Fijonam Majē, 455 punkti - Destjē. Viņiem seko brāļi Bē. Juhanness Tīngnēss Bē ar 434 punktiem ir ceturtais, Tarjejs Bē ar 429 punktiem - piektais. Rastorgujevs ar 152 punktiem ir 26.vietā.

Rastorgujevs līdz šim vienīgajās šīs sezonas individuālās distances sacensībās pirmajā posmā Estešundā ar piecām kļūdām šaušanā bija finišējis 34.vietā, Patrijuks ar septiņām kļūdām šaušanā ierindojās 100.vietā, bet Slotiņš krita un nefinišēja.

Piektdien 15 kilometru individuālajā jeb klasiskajā distancē dosies sievietes.

Latvijas komandas sastāvā Pasaules kausa sezonai šobrīd ir Andrejs Rastorgujevs, Roberts Slotiņš, Aleksandrs Patrijuks, Edgars Mise, Baiba Bendika un Jūlija Matvijenko. 

Pasaules kausa izcīņā šajā sezonā kopumā būs deviņi posmi un pasaules čempionāts, kas februārī notiks Antholcā-Anterselvā, Itālijā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi