Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +20 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 2. jūlijs
Lauma, Ilvars, Halina
Brāļi Šici (att.) pirms Pasaules kausa posma Siguldā izjauc kamanas, citi uzticas līdzšinējai tehnikai

Uz sava ledus ķers pārliecību

Atšķirīgu stratēģiju, lai uzlabotu rezultātus, pirms nedēļas nogalē paredzētā Pasaules kausa izcīņas posma Siguldā izvēlējušies Latvijas vadošie kamaniņu braucēji. Elīza Cauce un Inārs Kivlenieks palikuši uzticīgi līdzšinējai tehnikai un panākumu atslēgu meklēs pārliecībā par saviem spēkiem mājas trasē, bet brāļi Andris un Juris Šici, atgriežoties no pēdējām sacensībām, savas kamanas izjaukuši līdz pēdējai skrūvītei.

Pasaules kausa sacensības Siguldas Bobsleja un kamaniņu trasē sāksies jau piektdien ar Nāciju kausa izcīņu, bet izšķirošās cīņas par medaļām būs sestdien un svētdien. Skatītājiem ieeja bez maksas, tiešraide Best4Sport TV kanālā.

Latvijas izlases nometnē neslēpj, ka līdzšinējā sezona nav izvērtusies tāda, kā cerēts, jo pagaidām nav izdevies sasniegt nepieciešamo ātrumu un izcīnīt augstākās vietas. Komandas galvenais treneris Kaspars Dumpis cer, ka pašu mājās izdosies parādīt labāku sniegumu, lai nebūtu tik nokārti deguni pirms janvāra beigās gaidāmā sezonas svarīgākā starta pasaules čempionātā. "Uzdevums ir visiem sportistiem iekļūt pamatsacensībās. Tālāk jau jāstrādā uz to, lai katrs veiktu savu labāko braucienu," uzsvēra treneris. 

Treniņos labi veicies Ināram Kivleniekam, kurš neslēpj, ka netaupās un jau no pirmajiem treniņbraucieniem cenšas sasniegt vislabāko rezultātu, lai iegūtu lielāku pārliecību par saviem spēkiem. "Treniņos braucu tuvu trases rekordam. Ja mačos nobraukšu divus labus braucienus, rezultāts būs vēlamais." Viņš atklāja, ka ar pilnīgi jaunām kamanām pagaidām ir labas tendences, bet ne vienmēr izdodas sasniegt cerēto rezultātu, tomēr Siguldā viņš neko mainīt negrasās. Siguldas trasē ierasti ātra bijusi arī dāmu komandas līdere Elīza Cauce, kura cer attaisnot uz sevi liktās cerības.

Visu rakstu lasiet piektdienas laikrakstā Diena!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi