Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Kariņš: Došanās uz ārzemēm joprojām nopietni jāizsver

Covid-19 pasaulē turpina izplatīties, tāpēc nepieciešamība doties uz ārzemēm iedzīvotājiem ir nopietni jāizvērtē, pirmdien preses konferencē brīdināja Ministru prezidents Krišjānis Kariņš (JV).

Pēc tikšanās ar valdību veidojošajām partijām Kariņš žurnālistiem uzsvēra, ka Covid-19 kontekstā patlaban ir vērojamas divas tendences.

"Iepriecinoša tendence ir, ka Latvijā situācija ar Covid-19 izplatību ir ļoti kontrolēta. Tomēr diemžēl vīruss vairākās valstīs turpina ļoti plosīties un kopējā saslimstība pieaug," teica premjers.

Aicinot nezaudēt modrību, politiķis uzsvēra, ka šādos apstākļos iedzīvotājiem ir nopietni jāizvērtē, vai izmantot iespēju un doties atpūtas braucienos uz ārzemēm.

Kā ziņots, pēc jaunākās informācijas, pasaulē ar Covid-19 miruši vairāk nekā 504 000 cilvēku. Svētdien ar Covid-19 inficējušos skaits pasaulē pārsniedza desmit miljonus.

 

Top komentāri

bet
b
Loģiskāk būtu saglabāt prasību palikt 14 dienu pašizolācijā pēc brauciena uz ārzemēm. Ja brauciens bija komandējums, tad par pašizolācijas laiku maksā darba devējs. Ja tas bija ceļojums, tad uz paša rēķina.
Josifs Vissarionovičs(Koba)
J
Es nu gan nepaļautos uz nekompetentu ļaužu "paš - vērtējumu-apsvērumu" ! Vienkārši - aizliegtu doties uz vairāk inficētajām valstīm! Tauta mani vienprātīgi atbalstītu!
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē