Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Citi

Livonia Latvijas čempionāta spēlē otrajā puslaikā neatstāj cerības Ežiem

Svētdien Upesciema stadionā Latvijas čempionāta spēlē regbijā-15 vīriešiem pārliecinošu uzvaru, pateicoties otrā puslaika ofensīvai, guvuši 2022. gada Latvijas vicečempioni un Baltijas Top līgas finālisti Livonia regbisti, kuri ar rezultātu 59:18 (28:13) pārspēja bronzas medaļas ieguvējus Eži regbistus.

Baltijas līgas četrinieks un vietējo spēlētāju attīstība – Livonia atklāj sezonas “kārtis”

Latvijas Regbija klubs Livonia šosezon cer atkal iekļūt Baltijas TOP līgas labāko četriniekā, bet vietējā mērogā galvenais mērķis ir jauno regbistu lielāka iesaiste un veterānu atgriešana. Tāpat kluba mērķis ir piesaistīt vairāk spēlētāju dāmu regbijā, bet Livonia pēc Covid gadiem koncentrēsies ilgtermiņa attīstībai, kas dos pienesumu visa Latvijas regbija attīstībai.

Latvijas sporta deju pāriem panākumi starptautiskajās reitinga sacensībās Lietuvā

Pagājušajā nedēļas nogalē Kauņā kopā ar pasaules čempionātu jau 57. reizi norisinājās slaveno dejotāju Jurates un Česlovas Norvaišu rīkotās starptautiskās sporta deju sacensības Dzintara pāris, kurās ar ļoti labiem rezultātiem nostartējuši vairāki Latvijas dejotāji, izcīnot arī trīs uzvaras pasaules reitinga turnīrā, informē LSDF preses sekretārs Ivars Bācis.

Latvijas pārim sudrabs pasaules čempionātā Standartdejās profesionāļu divīzijā

Pagājušajā nedēļas nogalē Kauņā notikušajā pasaules čempionātā Standartdejās (ST) Pasaules sporta deju federācijas (WDSF) profesionāļu divīzijā (PD) panākumu guvuši Latvijas dejotāji Edgars un Elīza Līņi, kuri 20 pāru konkurencē izcīnīja otro vietu un līdz ar to arī nopelnīja sudraba medaļu, informē Latvijas Sporta deju federācijas preses sekretārs Ivars Bācis.

Ar Latvijas čempionāta 1. posmu regbijā-7 sākusies sieviešu regbija sezona

Sestdien, 29. aprīlī, Daugavas stadionā Rīgā Latvijas čempionāta pirmajā posmā regbijā-7 sievietēm jaunā trenera vadībā atzīstami nocīnījušās LSPA/”Livonia” komanda, kuras sastāvā bija vairākas jaunas spēlētājas. Livonietes sezonu iesāka ar otro vietu, piekāpjoties tikai galvenajām favorītēm – RK “Selena” spēlētājām.