Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Citi

Kaparkalējai uzvara, Švaukstam 2. vieta Pasaules kausa posmā rollerslēpošanas sprintā junioriem Itālijā

Pasaules junioru čempione rollerslēpošanas sprintā Linda Kaparkalēja un finālists Silvestrs Švauksts (abi Madona) ar lielisku startu parūpējās, lai arī otrajā dienā Latvijai būtu uzvara un godalgota vieta Itālijā notiekošajā Pasaules kausa posmā. Kaparkalēja bija ātrāka par visām konkurentēm un svinēja uzvaru 200m sprintā brīvajā stilā, bet Švauksts piekāpās tikai spēcīgajam zviedram un izcīnīja otro vietu šajā specifiskajā rollereslēpošanas sprintā, informē Latvijas Slēpošanas federācijas pārstāvis Ivars Bācis.

Livonia pārspēj Geležinas Vilkas un nodrošina vietu Baltijas Top līgas pusfinālā

Svētdien, 10. septembrī, Upesciema stadionā notikušajā Baltijas Top līgas spēlē regbijā mājinieki AlphaLane/Livonia, parādot ļoti labu sniegumu, ar 35:21 pārspēja vienu no vadošajām šīs līgas komandām Viļņas Geležinis Vilkas, izcīnot piekto uzvaru sešās spēlēs un jau simtprocentīgi nodrošinot vietu pusfinālā, informē RK Livonia pārstāvis Ivars Bācis.

Latvijas daiļslidotājas pošas uz Speciālo olimpiādi. Kā attīstīsies pielāgotais sports?

Divas jaunas Latvijas daiļslidotājas – Ornella Dančenko un Agata Miščenkova – šobrīd pilnveido prasmes, lai kandidētu dalībai pasaules Speciālajā olimpiādē, kas pulcē cilvēkus ar mentālās veselības problēmām. Meitenes atbalsta ģimenes, piesaistīta arī sponsoru palīdzība, bet novecojusī sporta organizācijas sistēma joprojām apvieno visai atšķirīgus sporta virzienus cilvēkiem ar invaliditāti – Speciālo olimpiādi un Paralimpiskās spēles.

Livonieši Baltijas Top līgā pārspēj Ažuolas un sper platu soli pretī pusfinālam

Sestdien Garkalnes RK AlphaLane/ Livonia Kauņā notikušajā Baltijas Top līgas spēlē regbijā izcīnīja svarīgu uzvaru pār pagājušā gada regulārā čempionāta pirmās vietas ieguvējiem Ažuolas 36:16, tiekot jau pie ceturtā panākuma šajā sezonā un sperot platu soli pretī iekļūšanai labāko četriniekā jeb pusfinālā, informē Garkalnes RK Livonia pārstāvis Ivars Bācis.

Baltijas Top līgā Livonia regbisti pirmo reizi pārspēj spēcīgo Lietuvas klubu Batrex

Sestdien, 26. augustā, Baldones stadionā Baltijas Top līgas spēlē regbijā15 panākumu guvuši Garkalnes RK AlphaLane/Livonia, kuru ļoti saspringtā spēlē ar 21:17 pārspēja vienu no līdervienībām Šauļu Baltrex, pirmo reizi vēsturē uzveicot šo spēcīgo Lietuvas komandu un izcīnot trešo uzvaru četrās spēlēs šajā sezonā, informē RK Livonia pārstāvis Ivars Bācis.

FOTO: Rīgas kauss burāšanā 2023

Aizvadītajā nedēļas nogalē, 19.un 20.augustā, Daugavā pie Vanšu tilta, sadarbojoties ar Rīgas brīvostu, norisinājās Rīgas kauss 2023 burāšanā. Šogad regatē piedalījās 36 jahtas, kas kopumā ir vairāk kā 150 burātāju dažādās vecuma grupās.

Madoniešiem Kaparkalējiem zelts un sudrabs pasaules junioru čempionātā un PK posmā rollerslēpošanā

Madonieši Lauris un Linda Kaparkalēji lieliski nostartējuši sestdien Madonā notikušajā pasaules junioru čempionātā un Pasaules kausa posmā rollerslēpošanā, Lindai kļūstot par pasaules junioru čempioni 200m sprintā brīvajā stilā, bet Laurim pirmo sezonu pieaugušo grupā izcīnot otro vietu. Finālos iekļuva un labākie no Latvijas bija arī citi madonieši – Kitija Auziņa pieaugušajām, Silvestrs Švauksts junioriem un Raimo Vīgants kā otrs labākais no Latvijas pieaugušajos.