Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Sestdiena, 18. maijs
Inese, Inesis, Ēriks

Motoru sports

VIDEO: Pilote paceļ Ātruma cilts raidījumu mākoņos

Diena.lv sadarbībā ar LMT Viedtelevīziju piedāvā ātruma un piedzīvojumu raidījuma Ātruma cilts jaunāko sēriju. Pauls Timrots šoreiz devies uz Ādažu lidlauku, lai tiktos ar piloti Diānu Nagli – vienu no nedaudzajām sievietēm Latvijas aviācijā. Diāna ne vien iepazīstinās ar pilota profesijas specifiku, bet arī kopā ar raidījumu dosies treniņlidojumā, lai uzlūkotu zemi no augšas.

F-1 līderiem Mercedes katastrofāls posms, Vācijā uzvar Verstapens

Nīderlandiešu pilots Makss Verstapens no Red Bull komandas svētdien Hokenheimas trasē izcīnīja uzvaru Pirmās formulas (F-1) pasaules čempionāta 11.posmā - Vācijas Grand Prix, kurā neveiksmi piedzīvoja pēdējo gadu vadošā vienība Mercedes.

Līderi Bakss/Stupelis uzvar Stelpes posma kvalifikācijā

Kantētājs Kaspars Stupelis kopā ar nīderlandiešu pilotu Etjēnu Baksu sestdien pasaules čempionāta desmitajā posmā Stelpē uzvarēja A kvalifikācijas grupā, bet otra latvieša Laura Daidera ekipāža B grupas braucienā finišēja ceturtā.

Hamiltons uzvar arī Vācijas Grand Prix kvalifikācijā

Pirmās formulas (F-1) vienības Mercedes braucējs Lūiss Hamiltons sestdien 11.posmā - Vācijas Grand Prix - kvalifikācijā izcīnīja uzvaru, tādējādi svētdienas Lielās balvas izcīņā viņš startēs no pirmās starta pozīcijas jeb pole position.

Ātruma cilts video: brāļu Timrotu piedzīvojumi Skotijā

Diena.lv sadarbībā ar LMT Viedtelevīziju piedāvā ātruma un piedzīvojumu raidījuma Ātruma cilts jaunāko sēriju. Raidījumā šoreiz jauna rubrika – Ceļojuma piezīmes. Tās ietvaros Pauls un Ģirts Timroti devušies piedzīvojumu braucienā uz Skotiju. Tāpat Ātruma ciltī arī turpinās blondīnes darbs autoservisā – Anete Ķēniņa centīsies atkost, kā Volkswagen Golf IV nomainīt salona gaisa filtru.

VIDEO: "Paduses slapjas!" Štrombergs ar džipu pārvar savas bailes bezceļos

Diena.lv sadarbībā ar LMT Viedtelevīziju piedāvā ātruma un piedzīvojumu raidījuma Ātruma cilts jaunāko sēriju. Šoreiz Pauls Timrots tiekas ar divkārtēju olimpisko čempionu BMX riteņbraukšanā Māri Štrombergu, kurš no Amerikas ieradies uz Latviju. Priecājoties par Māra viesošanos dzimtenē, Ātruma cilts sarūpējusi kārtīgu izvizināšanos BMX sacīkšu trasei līdzīgos apstākļos 333 trasē ar džipu. Redzēsim, vai Māris ar auto pa šādu trasi prot braukt tik pat labi kā ar BMX.

Fetels atzīst savu vainu sadursmē ar Verstapenu

Vācu pilots Sebastjans Fetels no Ferrari komandas atzina savu vainu Pirmās formulas (F-1) pasaules čempionāta desmitajā posmā - Lielbritānijas Grand Prix - piedzīvotajā sadursmē ar Red Bull braucēju Maksu Verstapenu no Nīderlandes.