Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Reklāmraksti

Reklāmraksts

Idejas aizraujošām brīvdienām Lietuvā

Plānojat brīvdienu izbraucienu uz Lietuvu, taču vēl nezināt, kur palikt, ko redzēt un piedzīvot? Tad Jums noderēs dažas idejas, kas ceļojumu padarīs daudz aizraujošāku!
Reklāmraksts

TOP 5 populārākie velosipēdi šogad

Nepatīk sēdēt sastrēgumos? Vēlies ietaupīt uz degvielas rēķina? Vajadzīgs veids, kā aizņemtajā dienas režīmā ieviest fiziskās aktivitātes? Patīk svaigs gaiss un neatkarība?
Reklāmraksts

Veiksmes atslēga: Maska ar tējas koka eļļu problemātiskai ādai

Tāpat kā jebkura cita ķermeņa daļa, arī sejas āda iesaistās imūnās reakcijās. Ādas iekaisuma rezultātā veidojas izsitumi, kas noved pie niezes un apsārtuma. Tāpēc tiek radīti līdzekļi, kas var palīdzēt novērst sejas ādas radušās problēmas, sniedzot tūlītējus rezultātus.
Reklāmraksts

LPB Bank komentārs par darbības plāniem

LPB Bank, reaģējot uz LETA 01.06.2022. publikāciju par Bankas iespējām turpināt darbību, apstiprina, ka tā cieši sadarbojas ar Finanšu un kapitāla tirgus komisiju (FKTK) un regulāri, reizi dienā, atskaitās par noguldījumu dinamiku un kopējo finanšu situāciju. Šāda finanšu rādītāju uzraudzība nav nekas neparasts un ir loģisks pasākums, lai laicīgi reaģētu uz iespējamajām izmaiņām. FKTK tiešā uzraudzība nav kāds īpašs uzraudzības režīms, jo FKTK uzrauga tās Latvijas Republikā reģistrētās kredītiestādes, kas nav Eiropas centrālās bankas uzraudzībā.
Reklāmraksts

SIA “MONO” izsludina viena miljona EUR atlīdzību par M. Bunkus slepkavības atklāšanu

SIA “MONO” uzskata un ir pārliecināta, ka pēdējās dienās publiskajā telpā vairāku amatpersonu pausto apgalvojumu par “MONO” grupas uzņēmumu līdzīpašnieka Mihaila Uļmana iespējamo iesaisti maksātnespējas administratora Mārtiņa Bunkus slepkavībā patiesais mērķis ir “MONO” biznesa mērķtiecīga graušana vai pretlikumīga pārņemšana.
Reklāmraksts

Sagatavojies vasaras saulei laicīgi: svarīgākais par sauļošanas krēmiem

Vasara ir brīnišķīgs laiks atpūtai svaigā gaisā pie jūras, vasarnīcās, pārgājienos – jebkur, kur vien var baudīt siltās saules vannas. Taču, līdz ar pastiprinātu uzturēšanos saulē, īpaši aktuāls kļūst jautājums par piemērotāko sauļošanās krēmu un citas sauļošanās kosmētikas izvēli, lai pasargātu sevi un savus ģimenes locekļus no saules staru kaitīgās ietekmes. Lai tev būtu vieglāk izvēlēties sauļošanās krēmu, kosmētikas interneta veikals Drogas apkopojis svarīgāko informāciju par šo vasarā tik nepieciešamo un neaizstājamo līdzekli, lai tu varētu baudītu sauli un atpūtu bez liekām raizēm.
Reklāmraksts

Ceļot ar cieņu pret lokālo, nevis izslēdzot to - Ēriks Lingebērziņš

Laikā, kad tūrisma nozare sāk straujiem soļiem atkopties no globālās pandēmijas pauzes, būtiski saprast, kādas mācības ir gūtas un kā varam nākotnē attīstīties ilgtspējīgāk? Viens no aktuālākajiem jautājumiem ekspertu vidū ir, vai turpmāk apceļosim Latviju un pasauli tik pat resursu patērējoši kā līdz šim, vai arī pievēsīsimies ilgtspējīgākai ceļošanai un pievērsīsim uzmanību tūrisma ētikai, tādējādi sniedzot pienesumu visai sabiedrībai kopumā?
Reklāmraksts

5 iemesli, kāpēc augstspiediena mazgātāji ir šīs sezonas must have

Beidzot iestājusies vasara! Gandrīz katrā saimniecībā tas asociējas ar sauli, siltumu un ģenerālo tīrīšanu. Šī gada modes kliedziens tīrīšanas jomā ir augstspiediena mazgātājs, kas, kā izrādās, spēj paveikt daudz vairāk kā sākumā šķiet. Šajā rakstā apkopoti pieci būtiski iemesli, kāpēc augstspiediena mazgātājs ir nepieciešams katrā mājsaimniecībā.
Reklāmraksts

Biroja krēsli – izvēlies īsto savai darba vietai

Darbs birojā nozīmē pavadīt ilgas stundas sēdus stāvoklī, līdz ar to ērts, ergonomisks un glīts krēsls ir nepieciešamība. Mūsdienās biroja krēslu piedāvājums ir plašs – no klasiskiem atzveltnes krēsliem uz ritenīšiem līdz līdzsvara krēsliem staltai stājai. Jāņem vērā arī, kam krēsls būs paredzēts – darbiniekam vai biroja viesim, no tā arī atkarīgs, kā krēsls izskatīsies. Lasi raksti un uzzini vairāk par biroja krēsliem un kā izvēlēties sev piemērotāko!
Reklāmraksts

3 mūsdienīgi finanšu pakalpojumi

Likumsakarīgi, ka uz daudziem pakalpojumiem un veidu, kā tos izmantojām nesenā pagātnē un šobrīd, mēs raugāmies citādi. Finanšu sektors tam ir piemērs. Maksājumi, pārskaitījumi, noguldījumi un ieguldījumi, kredīti un darījumi ar finanšu instrumentiem, apdrošināšanas polišu iegāde – visas darbības ar naudu, kas nav tieši saistītas ar preces vai pakalpojuma iegādi, ir finanšu pakalpojumi. Finanšu sektors ir liels tehnoloģiju lietotājs un būtisks sabiedrības digitalizācijas veicinātājs, pielāgojot pakalpojumus klientu vajadzībām.
Reklāmraksts

Kā izvēlēties bērna vecumam atbilstošu skrejriteni

Vasarā ir daudzi un dažādi veidi, kā pārvietoties. Viens no tādiem ir skrejritenis. Un, pats labākais, ka tas ir ne tikai jautri, bet arī trenē bērna līdzsvaru un motivē izkustēties. Tiesa, jāizvēlas bērna vecumam atbilstošs skrejritenis – pašiem mazākajiem piemēroti būs krāsaini un stabili braucamie, bet lielākiem prieku sagādās elektriskie skrejriteņi.
Reklāmraksts

Kā tiek novērtēta preču zīme?

Preču zīme ir apzīmējums, kas atšķir viena uzņēmuma preces vai pakalpojumus no cita uzņēmuma precēm vai pakalpojumiem. Tas var būt vārds, frāze, logotips vai attēls, ko uzņēmums izmanto, lai identificētu savas preces vai pakalpojumus un atšķirtu tos no citiem uzņēmumiem. Preču zīmi var reģistrēt valsts iestādē, kas atbild par intelektuālo īpašumu, lai aizsargātu to no citu uzņēmumu izmantošanas. Latvijā reģistrāciju var veikt Patentu valdē.
Reklāmraksts

Ko ietekmē mūsu kredītvēsture saņemot dažādus finanšu pakalpojumus

Saņemot finanšu pakalpojumus, viens no būtiskākajiem faktoriem, kas ietekmē gan izredzes saņemt pakalpojumu, gan nosacījumus, ar kādiem pakalpojums tiek saņemts, ir kredītvēsture. Jo labāka kredītvēsture – jo mazāk šķēršļu pakalpojuma saņemšanai! Sabojāt kredītvēsturi nav pārāk sarežģīti, tomēr uzlabot to gan, tādēļ pret to vajadzētu izturēties atbildīgi, vienmēr rūpīgi izvērtējot katra finansiālā pakalpojuma nepieciešamību un iespējas par to norēķināties. Ko ietekmē mūsu kredītvēsture saņemot dažādus finanšu pakalpojumus? Par to lasiet šī raksta turpinājumā!
Reklāmraksts

10 e-pasta mārketinga nāves grēki

E-pasta mārketings kā klasisks mārketinga veids no pirmā acu uzmetiena var šķist vienkāršs. Patiesībā, sūtot mārketinga e-pasta vēstules, ir ļoti viegli pieļaut kļūdas, kurām būs sekas arī nākotnē. Kļūdaini var rīkoties dažādos veidos, sākot no tehniskiem un beidzot ar satura ziņā.
Reklāmraksts

Ieguldīšanas pamati: kas vispār ir risks?

Dažādiem ieguldījumiem ir atšķirīgs riska līmenis. Bet ko tas nozīmē praksē? Vai jums vajadzētu koncentrēties uz zema riska ieguldījumiem, augsta riska ieguldījumiem vai abiem? Kas vispār ir risks?
Reklāmraksts

Cybex Priam 2022 – bērnu rati, kas neliks vilties

Gatavojoties mazuļa ienākšanai ģimenē, viens no svarīgākajiem pirkumiem ir bērnu ratiņi. Mūsdienās piedāvājums ir ārkārtīgi plašs, tāpēc tajā ir viegli apjukt. Lai atvieglotu izvēli, esam apkopojuši svarīgāko par jaunajiem Cybex Priam 2022 ratiņiem.