Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Reklāmraksti

Reklāmraksts

Kādas ir vidējās auto uzturēšanas izmaksas?

Mūsdienās daudziem cilvēkiem auto ir neatņemama ikdienas sastāvdaļa, taču tā uzturēšana prasa ne tikai laiku un pūles, bet arī finanses. Diemžēl auto izmaksas nebeidzas brīdī, kad auto iegādāts, tieši pretēji - tikai tad tās sākas. Plānojat iegādāties auto, taču nezināt, kas Jūs sagaida? Šajā rakstā esam apkopojuši auto vidējās uzturēšanas izmaksas - jau laicīgi zinot šīs izmaksas un savu budžetu, varēsiet atrast veidus, kā tās samazināt!
Reklāmraksts

Kvalitatīvs āra apgaismojums – kā to panākt?

Nereti āra apgaismojums ir pirmais, ko pamanām, lūkojoties uz ēku vai tās apkārtni. Ģeometriskas formas, izliektas līnijas, ornamenti un gaismu spēles uz ēkas fasādes raisa ne vien interesi, bet priecē arī acis, turklāt to visu ir iespējams panākt ar āra apgaismojuma palīdzību. Raksta turpinājumā interjera salona KRASSKY gaismas arhitekti dalīsies padomos par to, ko ņemt vērā, plānojot un uzstādot āra apgaismojumu ēkas fasādei, dārzam, kokiem, lai piešķirtu estētiski baudāmu rezultātu un nodrošinātu labu apgaismojumu diennakts tumšajā laikā.
Reklāmraksts

Kā nodarbināt suņa prātu? 3 noderīgas spēles mājas apstākļos

Visiem suņiem ir nepieciešamas gan fiziskās, gan mentālās aktivitātes. Ja esat pieņēmuši lēmumu, ka jūsu ģimenei pievienosies suņuks, tad ir jābūt gataviem nodrošināt savam mīlulim ne tikai pajumti un ēdienu, bet arī dažādas aktivitātes. Kādas aktivitātes suņiem ir nepieciešamas?
Reklāmraksts

Aizdevums biznesam: kas tas ir, priekš kam ir vajadzīgs aizdevums uzņēmumam. Kā noformēt aizdevumu biznesam Latvijā

Aizdevums biznesam – tas ir aizdevums uzņēmumiem, kas tiek izsniegts Latvijā reģistrētām juridiskām personām. Tā var būt gan nauda startam, jauna biznesa uzsākšanai, kā arī jau esošam – tā attīstībai. Tādu aizdevumu iespējams noformēt bankā. Taču tur būs nepieciešams daudz dokumentu, tajā skaitā arī pārliecinošs biznesa plāns: kamēr banka nepārliecināsies, ka uzņēmums var būt ienesīgs (proti, varēsiet atmaksāt aizdevumu), kredīta pieteikums netiks apstiprināts. Alternatīva – vērsties nebanku kreditēšanas kompānijās.
Reklāmraksts

Kāzas brīvā dabā – kā tās organizēt?

Kāzas ir viens no izcilākajiem, iespaidīgākajiem un iedvesmojošākajiem notikumiem brīvā dabā, sevišķi ja tās pavada nevainojami laikapstākļi. Neatkarīgi no tā, vai jums jau kopš bērnības bija sapnis par kāzām brīvā dabā, vai arī tikai pēdējā laikā esat iedvesmojies no skaistās idejas organizēt kāzas ārā, ir jāsaprot, ka, lai panāktu šo īpašo gaisotni ārtelpās, ir daudz vairāk iespēju, nekā iekštelpās. Ir tik daudz dažādu elementu, lai izveidotu ideālu pasākumu ārtelpās – iespējas tiešām ir bezgalīgas.
Reklāmraksts

Pirmsskolas izglītība Rīgā jaunā kvalitātē

Palaist bērnu vaļā un uzticēt pedagogiem ir izaicinājums jebkurai mammai un tētim. Dažādu apstākļu un dēļ šis brīdis, lielākoties, pienāk, kad bērnis ir vecumā no 1,5 līdz 5 gadiem. Šajā brīdī vienmēr būs daudz jautājumi un neskaidrības. Kuru bērnudārzu izvēlēties? Cik maksā pirmsskolas izglītība? Vai bērnam patiks audzinātājas un viņš ies uz dārziņu ar prieku? Atbildes radīsies laika gaitā.
Reklāmraksts

5 padomi, kā izvēlēties ofisa mēbeles

Plānojot ofisa iekārtojumu, īpaši labi ir jādomā par tam piemērotām mēbelēm. Tām jābūt ne tikai gaumīgām, bet arī funkcionālām un jānodrošina maksimāls komforts. Mēbeļu piedāvājums šobrīd ir tik daudzveidīgs, ka reizēm atrast piemērotākos risinājumus nav nemaz tik vienkārši. Raksta turpinājumā atradīsiet dažus noderīgus padomus, kas palīdzēs izvēlēties labākās mēbeles Jūsu darba vietai.
Reklāmraksts

Siltas un unikālas dāvanu idejas Ziemassvētkos

Ziemassvētku tuvošanās laikā visapkārt valda sirsnīga kņada, kad, šķiet, ikviens garāmgājējs meklē atbildi uz vienu un to pašu jautājumu “Ko uzdāvināt Ziemassvētkos ģimenei un draugiem?”. Atbildes meklējumi var sagādāt satraukumu, ja ideālā dāvanas ideja vēl nav nobriedusi. Taču uztraukumam nav pamata – iedvesmojies siltu un unikālu dāvanu idejām turpinājumā!
Reklāmraksts

Biežāk sastopamās problēmas, pārvietojoties ar auto ziemā

Pārvietošanās ar automašīnu ziemas skarbajos laikapstākļos mēdz būt īpaša izaicinoša. Apledojuši un piesniguši ceļi, izlādējies auto akumulators, plīsušas riepas - tās ir tikai dažas no problēmām, ar ko sastopas autovadītāji gada aukstajos mēnešos.
Reklāmraksts

Ko dāvināt mammai Ziemassvētkos – idejas dāvanām

Piekritīsiet, ka mammas būtu jālutina ne tikai Ziemassvētkos, bet visu cauru gadu. Tomēr Ziemassvētki ir lielisks laiks, lai iepriecinātu mammu ar ko tādu, ko viņa sen kāro, vai pārsteidzot ar pilnīgu negaidītu un īpašu dāvanu. Dāvana mammai bieži vien var būt izaicinājums, bet tā arī nav neiespējamā misija – ideju un piedāvājumu ir daudz, atliek vien iepazīties ar tiem un izvēlēties tieši savai mammai piemērotāko.
Reklāmraksts

Kā izvēlēties piemērotākās ragavas Jūsu bērna vecumam?

Ziemā, gluži tāpat kā jebkurā citā gadalaikā, bērniem ieteicams pavadīt laiku svaigā gaisā. Tas būs vislabākais veids, kā veicināt bērna imunitātes nostiprināšanos, tāpat atpūtināt galvu pēc skolas solā pavadītajām stundām.
Reklāmraksts

CO2 piesaistes kredīti – jauna iespēja lauku īpašumu saimniekiem

Klimata pārmaiņas un globālā sasilšana ir viena no mūsu planētas lielākajām problēmām, kas satrauc miljoniem cilvēku visā pasaulē. Cilvēku darbība, tostarp lielie rūpnieciskās ražošanas apjomi un lauksaimnieciskā ražošana, maina atmosfēras sastāvu un, lai samazinātu globālās siltumnīcefekta gāzu emisijas un cilvēku ietekmi uz klimatu, kā viens no efektīvākajiem risinājumiem ir CO2 piesaiste no atmosfēras. CO2 piesaistes kredīti ir jauna un unikāla iespēja lauku īpašumu saimniekiem, verificējot savas zemes, pārdot oglekļa kredītus un iegūt no sava īpašuma vairāk. Lauku īpašumu konsultāciju centrs “Zīles” kā vieni no pirmajiem Latvijā piedāvā zemju saimniekiem iespēju pelnīt jau šodien, pārdodot CO2 piesaistes kredītus.
Reklāmraksts

Dārza iekārtošana: 3 padomi lieliskam rezultātam

Lai arī ziemas sezonā ir pavisam citas prioritātes, tomēr pavasaris līdz ar dārza darbiem pienāks ātri. Un ikviens, kurš zina, ko nozīmē iekārtot un uzturēt savu dārzu, apliecinās, ka tas prasa diezgan daudz laika un pūļu. Dārza iekārtošana sākas ar plānošanu, un, lai izvairītos no steigas un sasniegtu labāku rezultātu, šo uzdevumu vērts sākt darīt laicīgi. Ko svarīgu vēl ņemt vērā dārza iekārtošanas procesā, lai sasniegtu lielisku rezultātu? Par to vairāk turpinājumā.
Reklāmraksts

Zvaniņš skan, smaržu pārdošana – kā izvairīties no svētku kiča e-pasta mārketingā

Vai ir pienācis šis gada laiks? Mārketinga speciālisti var sākt teikt: ,,Tas sāk līdzināties Ziemassvētkiem” daudz agrāk, nekā Maikls Bublē sasniedz pārtikas preču pircēju ausis un kavējas tur, līdz ir pienācis jauns gads. Šajā gadalaikā ir daudz darāmā, un neviens nevēlas nokavēt vilcienu izdevīgai Ziemassvētku akcijai. Lai gan atsevišķos gadalaikos, kad ir liels pieprasījums, tirgotājiem ir iespēja padarīt savus produktus un pakalpojumus redzamākus, tomēr jādomā arī par to, kā to izdarīt pozitīvi un gaumīgi. Lai mārketinga gada beigas būtu veiksmīgas, īsi apskatīsim Ziemassvētku kampaņas izveidi, kas dod labumu jums un jūsu abonentiem, vienlaikus pieskaņojot sezonas patiesajam vēstījumam.
Reklāmraksts

BB krēms: kā izvēlēties?

BB krēms ir unikāls produkts “viss vienā”. Reti kurš zina, ka BB nozīmē (blemish balm) defektu balzams jeb “balzāms pret nepilnībām”. Tādēļ BB krēma galvenā funkcija ir uzlabot sejas krāsu. Tomēr tas ir daudzfunkcionāls līdzeklis.
Reklāmraksts

Ziemassvētku dāvanas bērniem : 6 interesantas idejas

Ziemassvētki ir īpaši svētki, ko gaida ikviens - īpaši jau bērni. Kaut gan mūsdienās ir daudz iespēju pārsteigt ar īpašu dāvanu, dažkārt tomēr trūkst ideju. Bērni, protams, priecājas arī par jaunām rotaļlietām, tomēr vajadzētu paturēt prātā, ka lielu prieku viņiem sagādā arī dažādi aizraujoši piedzīvojumi. Bērniem patīk izmēģināt daudz ko jaunu - kādēļ gan viņus nepārsteigt ar jaunām pieredzēm?