Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 26. aprīlis
Rūsiņš, Sandris, Alīna

Krievija

Laikraksts: ASV brīdinājumi par teroraktiem Krievijā bija konkrēti

ASV brīdinājumi Krievijai par iespējamiem teroristu uzbrukumiem bija samērā konkrēti, un Piemaskavas koncertzāle Crocus City Hall minēta kā potenciāls teroristu grupējuma Islāma valsts mērķis, vēsta laikraksts New York Times, atsaucoties uz amerikāņu amatpersonām.

Britu izlūki: Krievija par sankcijām pakļautām precēm pārmaksā 60%

Trešās valstis par dažu sankcijām pakļautu preču eksportu uz Krieviju nosaka pat vairāk nekā 60% uzcenojumu, tādējādi izjaucot Krievijas ieroču eksporta piedāvājuma un pieprasījuma līdzsvaru un sarežģījot maksājumu mehānismus, kā rezultātā ievērojami samazinās Krievijas ieroču eksports, liecina Lielbritānijas Aizsardzības ministrijas jaunākais ziņojums.

Krievijas desantkuģis Jamal guvis nopietnus bojājumus

Ukrainas raķešu triecienā okupētajā Krimā sestdienas trāpīts Krievijas lielajam desantkuģi Jamal, kas guvis "kritiskus" bojājumus, apstiprinājusi Ukrainas Galvenā izlūkošanas pārvalde.

Peskovs: Krievija ir "kara stāvoklī"

Krievija šobrīd atrodas "kara stāvoklī", piektdien publicētā intervijā pauda Kremļa preses sekretārs Dmitrijs Peskovs, norādot, ka Krievijai "galvenais" ir ieņemt četrus Ukrainas apgabalus, par kuru aneksiju iepriekš paziņoja Maskava.

Tiesa Krievijā apcietina LGBT kluba darbiniekus

Krievijā Orenburgas pilsētas Centra rajona tiesa apcietinājusi LGBT kluba "Pose" administratori un māksliniecisko direktoru, kas tiek apsūdzēti par "ekstrēmistiskas organizācijas" darbības organizēšanu, pavēstīja tiesa.