Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

Positivus & FBI koncertu klubs

Koncertzālē Palladium uzstāsies reperis ansis(2)

Nākamā gada 7. maijā Rīgā, koncertzālē Palladium notiks repera anša solokoncerts. anša mūziku retais klasificētu kā plašākai publikai radītu, tomēr patlaban viņš ir viens no pēdējo gadu populārākajiem latviešu mūziķiem.

Ekspresīvais reperis Scarlxrd atgriežas koncertzālē Palladium(3)

Jau pēc nedēļas savu otro koncertu Latvijā sniegs ekspresīvais britu reperis Scarlxrd. Mūziķis, kurš dziesmās apvieno hip hop, trap mūziku un smago metālu, liekus vārdus neprasa, un jau 15. oktobra vakarā mūzikas mīļotāji satiksies koncertzālē Palladium.

Nākamā gada maijā koncertzālē Palladium uzstāsies mūziķis Lauv

Nākamā gada 24. maijā koncertzālē Palladium uzstāsies viens no šobrīd aktuālākajiem popmūzikas māksliniekiem, multiinstrumentālists un mūzikas producents Lauv, kurš savu straujo popularitāti ieguvis, pateicoties trīskārtējam platīna debijas hitam I Like Me Better un 6. martā gatavojas izdot debijas albumu how i’m feeling. Koncertā kā īpašais viesis uzstāsies Kanādas drīmpopa duets Babygirl.

Arturs Skutelis izsludina jubilejas koncertu

Atzīmējot muzikālās darbības un debijas albuma Manī mīt desmitgadi, hip-hopa mākslinieks Arturs Skutelis izsludina īpašu jubilejas lielkoncertu, kas notiks 2020. gada 6. martā koncertzālē Palladium. No šodienas koncerta biļetes ir pieejamas visās Biļešu Servisa kasēs.