Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Koncertzālē Palladium uzstāsies ģitāras virtuozs Stīvs Vejs

Koncertzālē Palladium 5.maijā uzstāsies amerikāņu komponists, dziedātājs un ģitāras virtuozs Stīvs Vejs, informēja Positivus Press.

Elitārās superzvaigznes, roka ģitāras virtuoza Stīva Veja (Steve Vai) vārds zināms visiem rokmūzikas cienītājiem un ne tikai. Ikvienam Stīva Veja fanam šis būs absolūti maģisks koncerta notikums un pieredze, kur tuvplānā varēs redzēt ģitāras meistaru.

Stīvs Vejs  ir spožākais amerikāņu roka ģitāras virtuozs, komponists, patiess talants un izcils producents, kurš veido mūzikas skanējumu ar bezgalīgu radošumu un tehnisko meistarību. Viņš ir īsta elitāra zvaigzne ar unikālu mūzikas vīziju. Pazīstams ne vien ar izcilo ģitārspēli, bet arī ar unikālām ģitārām, kuras vairākkārt maina koncerta dziesmu laikā. Stīvs Vejs ir apbrīnojis visu žanru cienītājus ar savām izcilajām ģitāras prasmēm un muzicēšanu jau gadu desmitiem.

Kamēr daudzi mākslinieki iekļaujas vienā mūzikas kategorijā, Stīva Veja daiļradi joprojām neiespējami iekļaut viena stila robežās. Viņš ir augstākā līmeņa mūzikas izpildītājs - alķīmiķis. Mākslinieks, kurš lepojas ar vairāk nekā 15 miljoniem pārdotu ierakstu karjeras laikā, trīs Grammy balvām un 15 Grammy nominācijām. Apceļojis pasauli kā solo mākslinieks, kā G3 dalībnieks, kā arī koncertējis kopā ar Frenku Zapu un grupām Alcatraz, The David Lee Roth Band un Whitesnake.

Būdams izcils audio producents Stīvs Vejs ir sarakstījis, producējis un izstrādājis visus savus soloalbumus, ko izdevis kopā ar savu neatkarīgo ierakstu izdevniecību Favored Nations. Viņa jaunākais - 13. - studijas albums Inviolate tika izdots 2022. gada janvārī, un tā ietvaros viņš dodas turnejā.

Stīvs Vejs par gaidāmo koncertturneju: "Mūsu iepriekšējā koncertturneja Ziemeļamerikā bija izcila. Es un grupa esam tikpat ieeļļoti un gatavi kā jebkad. Esmu sajūsmā, ka beidzot varēšu atvest Hydra ģitāru uz Eiropu, jo man tās ļoti pietrūka pēdējā Eiropas skrējienā. Inviolate atsaucība ir ārkārtīgi pozitīva un tā izpaudās apmeklētībā un skatītāju enerģijā. Mēs ar nepacietību gaidām šo turneju."

Arī mūzikas kritiķi neskopojas ar izciliem koncerta novērtējumiem.

"Elektrizējošs, pārpasaulīgais vakars, ko neviens klātesošais nekad neaizmirsīs,” raksta All Music Magazine.

"Skaņa bija izcila, Stīva Veja ģitāras rezonē visā telpā un katrs solo gabals ir unikāls meistardarbs, - tā Rocknload Magazine.

"Stīvs Vejs  spēj pierādīt, ka viņš joprojām ir viens no tehniski prasmīgākajiem paaudzes ģitāristiem," Muso Muso.

Biļetes uz koncertu pieejamas Biļešu servisa tīklā no piektdienas, 20. janvāra, plkst. 13.00.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja