Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Vasarā Rīgā uzstāsies kanādiešu alternatīvā roka grupa Billy Talent

Kanādas veiksmīgā alternatīvā roka grupa Billy Talent 12. jūnijā uzstāsies koncertzālē Palladium. Ar savu panka un alternatīvā roka sajaukumu kanādieši ir sevi pierādījuši kā lielisku dzīvā izpildījuma grupu.

Billy Talent ir viena no labākajām kanādiešu grupām un ierindojas starp 10 komerciāli visveiksmīgākajām pārdotajām kanādiešu grupām.

Apbalvojumi, kuri runā paši par sevi - Billy Talent ir saņēmuši septiņas prestižās Juno Awards balvas un 23 nominācijas, 10 Much Music Video Awards balvas no 32 nominācijām, kas ierindojis grupu starp visvairāk nominētajām grupām Much Music Video Award balvu vēsturē. Kanādas roka radio viņi ir ieguvuši trīs nr. 1 hitus, kuri 20 nedēļas pēc kārtas saglabāja pirmo pozīciju topā – sešus Top 5 hitus un sešus Top 10 hitus.

Grupas debijas albums Billy Talent tika izdots 2003. gada rudenī un saņēma atzinīgu novērtējumu mūzikas kritiķu vidū. Ar hitiem Try Honesty, The Ex, River Below un Nothing to Lose albums sasniedza Kanādas albuma topa 6. vietu un trīskāršu platīna statusu, kā rezultātā tika saņemtas arī divas prestižās Juno Awards balvas – Gada labākais albums un Gada labākā grupa. Arī grupas nākamie albumu turpinājumi Billy Talent II & Billy Talent III ir saņēmuši trīskāršu platīnu statusu. 2016. gadā izdotais albums Afraid of Heights debitēja mūzikas albumu topā pirmajā vietā ne tikai Kanādā, bet arī Vācijā, Šveicē un Austrijā.

Jaunākais Billy Talent albums Crisis of Faith kopš izdošanas strauji virzījies augšup un ieraksts uzreiz nokļuva topa virsotnēs Vācijā un Kanādā - trīs singli Reckless Paradise, I Beg to Differ (This Will Get Better) un End of Me ierindojās 1. vietā un pārsniedz 50 miljonus klausījumu skaitu. Albums piepildīts ar eklektisku roka himnu klāstu, kura ietvaros gaidāms koncerts šovasar arī pie mums Rīgā koncertzālē Palladium 12. jūnijā.

Biļetes tirdzniecībā no 27. janvāra plkst. 12.00 Biļešu servisa tīklā.

 

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Līdzināties, mierā!

Kur viņi paliek? Lauzu galvu katru reizi, kad dzirdu uztrauktas balsis, kas atkārto vēl un vēlreiz: trūkst cilvēku

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja