Laika ziņas
Šodien
Migla
Piektdiena, 17. maijs
Umberts, Herberts, Dailis

Adeles dziesma atmodina meiteni no komas

Pērnā gada aprīlī septiņus gadus vecā Šarlote atmodusies no komas pēc tam, kad pa radio sākusi skanēt viena no viņas mīļākajām dziesmām – Adeles Rolling in the Deep -  un tai līdzi sākusi dungot viņas mamma Leila Neve. Meitenīte cietusi no smadzeņu asiņošanas, pirms ieslīgusi komā. Ārsti bijuši skeptiski attiecībā uz viņas iespējamo izveseļošanos, tāpēc brīdinājuši Šarlotes mammu, ka pienācis laiks radiniekiem no meitenes atvadīties.

Māte, apskaujot meitiņu pēdējo reizi, dzirdējusi, kā pa radio sāka skanēt britu dziedātājas Adeles dziesma. Viņa tai sākusi dungot līdzi, līdz pamanījusi, ka Šarlote pasmaidīja.

“Es tam nevarēju noticēt,” māte atzinusies izdevumam The Telegraph. “Šī bija pirmā reize, kad viņa reaģēja,” sacīja L.Neve. “Māsiņas bija izbrīnījušās un lika man turpināt dziedāt, līdz meita pasmaidīja atkal,” stāstīja meitenes māte.

Pēc pāris dienām no triekas un smadzeņu asiņošanas cietusī Šarlote jau varējusi izkļūt ārā no savas gultas. Pēc ilgas atveseļošanās un nodarbībām meitene spējusi atgriezties atpakaļ ikdienas dzīvē un atsākt skolas gaitas. “Ārsti pat pārstājuši teikt, ko viņa var izdarīt, jo Šarlote viņus tik ļoti pārsteigusi,” meitenes mātes teikto citē izdevums People.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko