Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Piektdiena, 3. maijs
Uvis, Gints

Kur ir greizsirdības robeža?

Cik lielās devās greizsirdība ir normas līmenī un kas ir tās pazīmes, kas liecina – greizsirdības ir par daudz? Un, ko man darīt, ja ir aizdomas, ka vīram ir mīļākā? 

Atbild Sieviešu Kluba speciāliste Diāna Zande, psiholoģe.

Greizsirdība pamatu pamatā liecina par to, ka attiecībās nav drošības sajūtas. Ir jāsaprot, kādēļ savās attiecībās nejūties droši? Ir tautas un kultūras, kur greizsirdība ir ieaudzināta. Ir situācijas, kad greizsirdība ir teju pataloģiska problēma. Kur tad ir tā robeža, kad greizsirdība ir veselīga un kad tā ir jau neveselīga?

Ja greizsirdība attiecībām sāk traucēt, tas nozīmē, ka kaut kas īsti nav kārtībā. Protams, sievietēm gribas apzināties, ka mīļotais ir viņas mīļotais, bet, ja satraukums ir arī tad, ja vīrs vienkārši padejo ar citu sievieti, jautājums, kādēļ tas tā ir?

Ja ir sajūta, ka parteris laiž pa kreisi, pirmais, kas jādara – jāapsēžas un kopīgi par visu jāizrunājas. Pajautā, kas notiek ar mūsu attiecībām? Vai viss ir kārtībā? Tu pat vari atzīt, ka tev ir sajūta, ka neesi viņam vienīgā. Bet uzmanies ar sarunas toni. Tas nedrīkst būt nopratinošs. Pareizā izvēle mierīgi izrunāties, neko nepārmest vai neaizrādīt. Bet noteikti vajag runāt! Diezgan bieži cilvēki cieš nevis no reālā pārdzīvojuma, bet no tā, ko ir iedomājušies un kam savās domās noticējuši.

Raksts tapis sadarbībā ar SieviesuKlubs.lv

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko