Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Svētdiena, 5. maijs
Ģederts, Ģirts

Slims vīrietis mājās - kā jēla ola

Vai visiem tā ir, ka slims vīrietis mājās ir trakākais, kas var būt? Es nerunāju par nopietnām saslimšanām, bet par saaukstēšanām. Esmu nogurusi. Vaimanas, sevis žēlošana. Pilnīgi kā ar jēlu olu. Reizēm šķiet vieglāk, ja slimo mazais bērns, to ir vieglāk izprast un apārstēt nekā pieaugušu vīrieti sev blakus. Jautā lasītāja.

Atbild attiecību treneris Arturs Šulcs:

Slimojot ir iespēja saņemt beznosacījuma mīlestību. Līdzīgi dara bērni, kuri bērnībā nav saņēmuši mīlestību - pieprasa to, piemēram,  no slimnīcas personāla. Sasirgušo parasti pieņemam tādu kāds viņš ir. Cilvēks jau bērnībā iemācās, ka sasirgstot, viņš saņem  uzmanību un aprūpi. Šajā gadījumā slimība legalizē vājumu, cilvēkam nav jābūt visu varošam.  Protams, ka tas, ka vīrietis regresē kā bērns - kļūst vājš var tracināt. Tāpat vīrieti var satraukt tas, ka 40 gadu vecumā sieviete izturas kā meitene.  Ko darīt? Aprūpēt tik, cik vajag, lai cilvēks izveseļotos. Ja nervi netura - var jau ar pateikt - man nepatīk, ka tu izturies kā bērns. Varbūt tā ir konkrētā vīrieša īpatnība, kas vienkārši japacieš.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Spridzeklis, kam visgrūtāk nedarīt neko

Apmācot Jaunskotijas pīļu retrīveru, var nākties iziet cauri visai attiecību gammai, bet Irinai Vozņukai un viņas Rino treniņi sagādā īstu azartu.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko