Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Otrdiena, 14. maijs
Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis

LNT demonstrēs pašmāju seriālu Tikai nesaki man Bizu

Latvijas Neatkarīgā televīzija (LNT) 15. gadu jubilejas sezonā piedāvā jaunu pašmāju seriālu Tikai nesaki man Bizu. Seriāls LNT ēterā būs vērojams no 21. septembra, trešdienās plkst. 21:05, portālam Diena.lv pastāstīja LNT pašreklāmas daļas vadītāja Ingūna Sermole.LNT jaunā seriāla Tikai nesaki man Bizu filmēšana norit jau no augusta sākuma, un seriāla radošā komanda ar nepacietību gaida pirmās sērijas pirmizrādi, lai seriālu nodotu skatītāju vērtējumam.

Seriālu veido jauna komanda, kuru vada seriāla producente un scenārija autore, arī žurnāla Patiesā Dzīve žurnāliste Sandra Landorfa, un seriāla režisore Ilze Šņore, kuras kontā ir vairākas dokumentālās filmas, tai skaitā, pēc Andra Grūtupa grāmatas uzņemtā filma Maniaks.Seriāla producente S. Landorfa norāda: „Tikai no malas šķiet, ka dzīvojam mierīgi ikdienišķu dzīvi, patiesībā tā ir smalku, noslēpumainu tīmekļu caurvīta. Šie pavedieni ir aprēķins, emocionāla šantāža, iekāre, kaislības, simpātijas, bailes un dziļi slēpts prieks. Mēs zinām - katrā no mums ir šāds sajūtu okeāns. Bet kā saprast, kas dzīvo tuvāko cilvēku „melnajā kastē”? Kas tad ir tas, ko nedrīkst teikt? Un kas notiks, ja pateiksi? Tas ir satraucoši un intriģējoši. Par to arī seriālā.”Seriālā galvenās lomas atveidos Nacionālā teātra aktieris Jānis Āmanis un Valmieras Drāmas teātra aktrise Inga Siliņa. Ievērojamas lomas seriālā būs arī Nacionālā teātra aktierim Ivaram Kļavinskim un Valmieras Drāmas teātra aktrisei Ilzei Lieckalniņai. Seriālā piedalīsies arī Pēteris Gaudiņš, Esmeralda Ermale, Anta Aizupe, Madara Botmane un Ingus Kniploks. Seriāls ir stāsts par jaunas sievietes Laumas ceļu uz laimi un mīlestību, par sarežģījumiem, ar kuriem viņai nākas saskarties, par cilvēku attiecībām, kurās ir gan draudzība, gan nodevība, gan aprēķins, gan nesavtība - dzīve visā tās sulīgajā krāšņumā. Tas būs stāsts par cilvēka iekšējo spēku, par metodēm, ar kādām mēs dzīvojam - viens iet, ar kāju sperot durvis, otrs stāv pie durvīm un gaida iespēju ieiet.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

FOTO: Dons atgriežas no Eirovīzijas

12. maija vakarā mājās no Zviedrijas atgriezies dziedātājs Dons un Latvijas Eirovīzijas delegācija. Latvijas pārstāvja Dona Eirovīzijas dziesmu konkursa finālā izpildītā dziesma “Hollow” ieguv...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja