Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

ADwards 2013 žūriju vadīs reklāmas grands no Brazīlijas Serdžio Munjaini

Radošās izcilības festivāla _ADwards 2013 _starptautiskās žūrijas darbu vadīs Brazīlijas reklāmas gigants un reklāmas aģentūras Loducca radošais direktors Serdžio Munjaini. Savukārt tās sastāvā darbosies un iesniegtos darbus vērtēs 10 atzīti ārvalstu un pašmāju reklāmas, dizaina, mediju un saistīto industriju profesionāļi, informēja Latvian Art Directors Club pārstāve Anete Franka.

ADwards 2013 žūrijas priekšsēdētājs Serdžio Munjaini par savu profesionālo sniegumu vairākkārt saņēmis dažādus apbalvojumus – viņa "balvu kontā" ir 9 Cannes Lions, zelta medaļas no One Show interactive, NY Artdirector kluba, Londonas, Ņujorkas, FIAT un D&AD, Argentīnas, Brazīlijas un Spānijas reklāmas festivāliem. 2005. gadā MSN/MMonline viņu pasludināja par gada radošāko prātu, savukārt viņa toreiz pārstāvētā aģentūra Almap BBDO tika atzīta par gada aģentūru.

Serdžio Munjaini strādājis tādās radošajās aģentūrās kā Goodby, Silverstein & Partners San Francisko, Almap BBDO, DDB Brazil, Ogilvy un Futura, kā arī darbojies vairāku reklāmas festivālu žurijās, tostarp Cannes Lions, One Show interactive, D&AD, Tomorrow Awards, El Ojo de Iberoamerica, Londonas FIAP, CCSP un Mmonline/MSN. Šobrīd Serdžio Munjaini ir Brazīlijas reklāmas aģentūras Loducca radošais direktors.

Līdzās Serdžio Munjaini, ADwards 2013 žūrijā festivāla darbus vērtēs arī aģentūras Goodby Silverstein & Partners (ASV) radošais direktors Joakims Borgstroms, komunikācijas aģentūras LAMTAR (Francija) vadītājs Filips Botī, aģentūras Banda (Ukraina) radošais direktors Pāvels Klubņikins, reklāmas aģentūras DDB Latvia radošā direktore Una Rozenbauma, foto studijas Sunsstudio vadītājs Māris Ločmelis, dizaina studijas Associates, Partners et Sons vadītājs un Latvijas Mākslas Akadēmijas vieslektors Edgars Zvirgzdiņš, reklāmas aģentūras Guilty radošais direktors un viens no radošās apvienības PIKA pārstāvjiem Valters Jonāts, kā arī reklāmas aģentūras Alpha Baltic radošais direktors Gatis Rozenfelds. 

Joakims Borgstroms pēdējo desmit gadu laikā ieguvis vairāk nekā 120 dažādus profesionālos apbalvojumus un veidojis starptautiski atzītas reklāmas kampaņas tādiem zīmoliem kā Nike, Nestle, Diesel, Yahoo!, Electrolux un Coca-Cola. ADwards 2013 lekciju dienā, 12. aprīlī Joakims kopā ar Serdžio uzstāsies ar kopīgu lekciju 25 milijonu ideja.

Filips Botī pēc mārketinga studijām un straujas karjeras attīstības Losandželosā un Londonā izveidojis pats savu aģentūru LAMTAR, kas guvusi panākumus un saņēmusi vairākas starptautiskas balvas tādos reklāmas festivālos kā Golden Drums un Epica. Filips ar lekciju Ebreji un kristieši, negaidiet jauno mesiju! atklās Adwards 2013 lekciju dienu.

Savukārt Pāvels Klubņikins jeb īstajā vārdā Pavlo Vrzheshch ir viens no godalgotākajiem reklāmas jomas profesionāļiem Ukrainā. Viņš strādājis ar tādiem klientiem un starptautiski zināmiem zīmoliem kā Puma, Loreal Professional un Nemiroff. Pāvels lekciju dienā klausītājus priecēs ar lekciju Prieks ir darba sastāvdaļa.

Žūrijas pārstāvji noteiks labākos pagājušā gada Latvijas reklāmas un dizaina darbus astoņās kategorijās – Integrētās kampaņas, TV un radio, Interaktīvie un digitālie risinājumi, Sabiedriskās attiecības, Netradicionālā komunikācija, Vides mārketings, Pasākumi. Šī gada jaunums ir kategorija PrintArt un Dizains, kura apvienota ar ikgadējo Antalis drukas un dizaina konkursu PrintArt Awards.

Festivālam var pieteikt darbus, kas īstenoti laika posmā no 2012. gada 22. februāra līdz 2013. gada 21. februārim. Darbu iesniegšanas termiņš – 26. marts. Darbu iesniegšanas kārtība un tehniskās prasības pieejamas mājaslapā.

Festivāls ADwards 2013 tiks atklāts 12. aprīlī ar radošo lekciju dienu, kurā žūrijas pārstāvji vadīs radošos seminārus un lekcijas par aktuālākajām tendencēm reklāmas un dizaina nozarē. Savukārt vakarā koncertzālē Palladium norisināsies noslēguma ceremonija un festivāla uzvarētāju apbalvošana. Savukārt pēc ceremonijas visi viesi tiks gaidīti festivāla oficiālajā pēcballītē bārā MiiT.

Vairāk par ADwards 2013 žūrijas sastāvu un viņu lekciju tēmām šeit:

Savukārt plašāka informācija par festivālu pieejama mājaslapā

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja