Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Piektdiena, 17. maijs
Umberts, Herberts, Dailis

Iznācis ISSP plānotājs 2016. gadam ar 53 fotogrāfu darbiem

Šonedēļ tiks prezentēts ikgadējais Latvijas dizaina izdevums – ISSP plānotājs 2016. gadam, kurā publicēti 53 starptautisku jauno fotogrāfu darbi, informēja ISSP pārstāve Ieva Raudsepa. Izdevums top jau ceturto reizi un tajā redzamās fotogrāfijas tapušas Starptautiskās fotogrāfijas vasaras skolas (ISSP) laikā Kuldīgas apkārtnē.

Nedēļas plānotājs 2016. gadam ar šā gada ISSP dalībnieku darbiem ir dizaina objekts, kas padara laikmetīgo fotogrāfiju baudāmu ikdienā. 53 nedēļu atvērumos atrodami oriģināli ISSP 2015 starptautisko dalībnieku darbi, kuri bija redzami arī ISSP noslēguma izstādē Kuldīgā. Šogad vasaras skolā piedalījās 73 fotogrāfi no 24 pasaules valstīm, kā arī deviņi jaunieši no Pelčiem un Kuldīgas novada, radot fotosērijas, grāmatas un multimediju darbus.

Atzīmējot jaunā plānotāja iznākšanu, ISSP aicina uz prezentāciju trešdien, 25. novembrī, plkst. 19 Birojnīcā, Berga Bazārā. Pasākuma laikā vienīgo reizi Rīgā tiks rādītas ISSP 2015 noslēguma darbu projekcijas, kā arī varēs noskatīties īsfilmu par šā gada vasaras skolu. Tāpat, prezentācijā būs iespējams personīgi satikt Latvijas autorus un iegādāties izdevumu par īpaši draudzīgu cenu.

Plānotāja dizaina autori – ISSP ilggadējie partneri Artis un Rūta Brieži jeb dizaina apvienība rabit!! Izdevumu jau šonedēļ būs iespējams iegādāties internetā (www.issp.lv), Latvijas Fotogrāfijas muzejā, kā arī izmeklētos dizaina un grāmatu veikalos.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skandāli un brīnumi

16. maijā, kad iznāks šis KDi numurs, 77. Kannu kinofestivāls jau būs atklāts un uz Festivāla pils Limjēru zāles skatuves jau būs kāpusi festivāla goda viešņa amerikāņu aktrise Merila Strīpa

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja