Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Sestdiena, 4. maijs
Viola, Vizbulīte, Vijolīte

Positivus ar klavierkoncertu uzstāsies režisors Vladislavs Nastavševs

Pirmo reizi Positivus festivālā uz Dabas skatuves izskanēs solo klavierkoncerts, kurā dziesmas izpildīs šobrīd Latvijā viens no aktuālākajiem režisoriem Vladislavs Nastavševs, informēja festivāla pārstāvji.

Dvēseliski izsmalcināti, intīmi un romantiski. Koncerts kā personīga saruna, kas atklāj pašas trauslākās emocijas un ar neticamo īstumu, atklātību un patiesību atver pasauli gluži vai no jauna. Tikai balss, klavieres un dzeja – minimālisma un askēzes uzvara. Ar Mihaila Kuzmina, Federiko Garsijas Lorkas un Josifa Brodska tekstiem un paša sacerēto mūziku Nastavševs atkailina savas un klausītāju emocijas līdz pēdējam nervam. Jāatzīmē, ka režisors par mūziku Jaunā Rīgas teātra izrādei Peldošie – ceļojošie tika nominēts 2013./2014. gada teātra sezonas Spēlmaņu nakts balvai kategorijā Gada mūzikas autors, viņa komponētā mūzika skanējusi arī citās paša iestudētajās izrādēs.

Nastavševs ir pirmais izziņotais Dabas skatuves mākslinieks, un tuvākajā laikā tiks izziņota arī pārējā Dabas skatuves programma, kas šogad būs ar pavisam jaunu koncepciju.

Devītais Positivus festivāls no 17. līdz 19. jūlijam norisināsies Salacgrīvas Zvejnieku parkā. 

Līdz šim festivālā dalību apstiprinājuši Robert Plant and the Sensational Space Shifters, Placebo, Kasabian, Warpaint, St.Vincent, Basement Jaxx, Tom Odell, Jungle, Charli XCX, Lamb, Everything Everything, Fenech-Soler, Jack Garratt, Ewert and the Two Dragons, The Sound Poets, Kate Boy, King Gizzard & The Lizard Wizard, Triana Park, Max Jury, Soak, Peace, East India Youth, DJ Jonathan Toubin, Indiana, Vök, Jennie Abrahamson, Rangleklods, Public Access T.V., Rival Sons, Ghostpoet, Inokentijs Mārpls, Momend, Laika Suns un citi. 

Līdz festivāla sākumam tiks izziņoti vēl vairāki mākslinieki, kas uzstāsies uz sešām Positivus festivāla skatuvēm, kā arī Ādažu čipsu Kino telts programma.

Festivāla biļetes nopērkamas www.positivusfestival.com, Biļešu Serviss kasēs un Nordea bankomātos. Trīs dienu biļete bez telts vietas maksā 65 eiro, trīs dienu biļetes ar teltsvietu cena ir 71 eiro. Pieejamas arī vienas dienas biļetes, kuru cena ir 35 eiro.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja