Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +23 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Tallinn Music Week laikā notiks vairāk nekā 100 bezmaksas koncertu

Pilsētas festivāls Tallinn Music Week (TMW), kas norisināsies no 28. marta līdz 3. aprīlim Igaunijas galvaspilsētā Tallinā, piedāvās līdz šim plašāko _City Stage _programmu. 105 mākslinieki četru dienu garumā uzstāsies uz 21 skatuves dažādās Tallinas vietās, tajā skaitā kafejnīcās, galerijās un dizaina studijās, kā arī sabiedriskajā transportā.

City Stage programmu 30. marta plkst. 13 atklās īpaša bērnu ballīte iepirkšanās centrā Viru Keskus, kurā spēlēs vietējā tehno mūzikas sensācija meisterjaan. No trešdienas līdz svētdienai šeit notiks gandrīz 20 koncerti, kuros uzstāsies gan igauņu rokgrupa The Princes, gan afrobīta grupa no Izraēlas - Fula Express. Viru Keskus lielveikalā TMW informācijas stendā būs iespējams samainīt festivāla biļetes pret aprocēm.

Kā šīgada jaunpienācējas City Stage programma piedāvās skatuves Igaunijas universitātes Arhitektūras un interjera fakultātē vecpilsētā, iespaidīgajā klasicisma pārstāvē Signature House Tallinas ziemeļos, kafijas namiņā Renard Coffee Shop, kas atrodas mākslinieciskajā Kalamaja rajonā, un skandināvu stila kafijas bārā August, kas arī atrodas vecpilsētā. Bijušais industriālais rajons Noblessner Quarter būs mājvieta divām skatuvēm: Shipyard Foundry un Haiku design bureau. Šogad, sadarbībā ar jaunajiem interjera dizaineriem un arhitektiem, TMW beidzot pārcelsies arī uz Tallinas ielām un laukumiem – tiks būvētas āra skatuves. Viena no tām atradīsies netālu no Musumägi (kas tulkojumā nozīmē Skūpstu klints). Trīs ģimenes atvērs savas durvis un ļaus klausītājiem vērot koncertus viņu mājās. 

Somu grupa Eternal Erection savu Vudstokas stila autobusu Funky Bus noparkos starp dzelzceļa staciju un Telliskivi rajonu, kur viņiem pievienosies drosmīgākās Latvijas un Igaunijas soul/funk apvienības. Mājas alus ražotāju festivālā Tallinn Craft Beer Weekend (TCBW) ietvaros uzstāsies tādas grupas kā Have You Ever Seen the Jane Fonda Aerobics VHS? (Somija) un Narcosatanicos (Dānija).

Telia un Spotify konkurss Make Your Own Party, kas norisināsies City Stage programmas ietvaros, noslēgs Tallinn Music Week mūzikas programmu. Konkurss notiks 31. martā no plkst. 12 līdz 12 sabiedriskajā transportā (Tallinas tramvajā nr.4) un tajā uzstāsies Jüri Pootsmann un viņa grupa. Pootsmann nupat ir izvirzīts kā Igaunijas pārstāvis Eirovīzijas dziesmu konkursā. 

Visi City Stage koncerti un pasākumi ir bez maksas visu vecumu apmeklētājiem.

Vairāk informācijas par Tallinn Music Week šeit.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja