Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus

Grupa “Latte” pārtrauc koncertdarbību dēļ nesaskaņām ar producentu Juri Milleru

Puišu grupa "Latte", kurā dzied Ainars Bumbieris, Pāvels Griškovs un Mārtiņš Ruskis, šodien paziņojuši par savas koncertdarbības pārtraukšanu.

Grupas izplatītajā paziņojumā minēts, ka iemesls šādai ir vienošanos nepildīšana no producenta Jura Millera puses: piemēram, neskatoties uz vienošanos, dziedātājiem pašiem bijušas jāapmaksā nodarbības pie vokālā pedagoga; tāpat grupas dalībniekiem tikpat kā nav notikušas solītās nodarbības pie horeogrāfa. "Tā visa rezultātā izveidojusies situācija, ka profesionāli vizuālais un vokālais baudījums bijis zem jebkuras kritikas," skaidro mūziķi. Tiek arī minēts, ka visus izdevumus, tostarp par degvielu, grupas dalībniekiem nācies segt no niecīgajiem koncertu ienākumiem, turklāt koncertu haotiskais grafiks radījis zaudējumus katram grupas dalībniekam individuāli, jo nav bijis iespējams sakārtot personīgo dzīvi un stabilus ienākumus veicinošu darbu. Producentam tiek pārmests, ka viņš neesot sarūpējis skatuves tērpus, līdz ar to mūziķiem sešus mēnešus nācies uzstāties vienos un tajos pašos skatuves tērpos.

"Arī grupas tēls ir izveidojies nepieņemams mums pašiem, jo prezentējam tikai producenta idejas un viņa skatījumu uz puišu grupas pozicionēšanu Latvijas mūzikas tirgū. Tā rezultātā mēs katrs apzināti nevēlamies kultivēt sabiedrībā šo tēlu, kas nesaistās ar mūsu būtību. Ja producentam ir vēlme veidot "gay band" grupu, viņam jāizsludina jauns konkurss, nevis mums jāturpina darbs šajā projektā, kurā esam iesaistījušies pilnīgi citu mērķu vadīti. Apzināmies, ka esam jauni, un mums vēl pietiekami daudz ir jāstrādā. Sākotnēji solītā iespēja strādāt ar profesionāliem pedagogiem bija viens no svarīgākajiem mērķiem, kā dēļ iesaistījāmies šajā projektā," teikts grupas paziņojumā. Grupas dalībnieki arī atklāj, ka jau kopš grupas pirmsākumiem bijušas nesaskaņas ar producentu J.Milleru, un visa grupas darbība bijusi balstīta uz dīvainām producenta darbības metodēm. Par saviem tālākajiem nodomiem bijušie grupas "Latte” dalībnieki pagaidām nestāsta, taču atzīst, ka mūzikas lauciņu pamest nedomā.

Ar grupas producentu Juri Milleru "Dienai.lv" sazināties neizdevās, jo viņš patlaban atrodas ārzemēs un Latvijā atgriezīsies tikai nākamās nedēļas beigās.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja