Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 20. maijs
Venta, Salvis, Selva

Nākamgad Positivus festivāls notiks no 17. līdz 19. jūlijam

Lielākais populārās mūzikas festivāls Baltijā Positivus nākamgad norisināsies no 17. līdz 19. jūlijam, informēja festivāla pārstāve Linda Igolniece.

"Vēl joprojām dzīvojam neaizmirstamās šīs vasaras Positivus atmiņās, bet nākamais pienāks ātrāk nekā domājam. Esam radījuši jaunu, mūsuprāt, pievilcīgāku veidu pirmo biļešu tirdzniecībai uz nākamā gada festivālu. Tikai www.positivusfestival.com trīs dienas par 54 eiro varēsiet nopirkt trīs dienu biļeti vai, iemaksājot 10 eiro, rezervēt lētāko biļeti un izpirkt to līdz 30. novembrim. Savukārt biļešu publiskā tirdzniecība sāksies no 16. oktobra, un to cena būs 60 eiro," stāsta Positivus festivāla rīkotājs Ģirts Majors.

Lai izmantotu iespēju un saņemtu e-pastu ar savu unikālo kodu, līdz 15. oktobrim ir jāreģistrējas festivāla jaunumu pastam (www.positivusfestival.com/jaunumupasts). Sākot no 13. oktobra plkst. 9, ievadot saņemto kodu www.positivusfestival.com/biletes Positivus mājaslapas sadaļā, būs iespējams par 10 eiro iegūt savā īpašumā kuponu, ar ko lētākās biļetes varēs rezervēt, lai atlikušo maksājumu veiktu vēlāk - līdz 30. novembrim. Tāpat būs iespējams uzreiz iegādāties līdz pat četrām trīs dienu festivāla biļetēm ar vai bez teltsvietas par 54 eiro un 60 eiro. Biļešu iepriekšpārdošana un rezervācija būs pieejama tikai festivāla mājaslapā. 

2014. gada Positivus pulcēja festivāla vesturē vislielāko ārvalstu apmeklētāju skaitu – gandrīz 9000, tai skaitā ne tikai no Baltijas un Skandināvijas, bet arī Vācijas, Apvienotās Karalistes, Itālijas, Nīderlandes un pat no citiem kontinentiem. Trīs dienu laikā uz astoņām festivāla skatuvēm uzstājās vairāk nekā 100 mākslinieku, tostarp tādi pasaulē atzīti mūziķi kā Kraftwerk, The Kooks, Ellie Goulding, King Charles, Elbow, Future Islands, Bastille, Temples, The 1975 un daudzi citi.

Biļešu publiskā tirdzniecība sāksies 16. oktobrī, un biļešu cenas pieaugs - trīs dienu biļetes cena būs 60 eiro, savukārt trīs dienu festivāla biļete ar teltsvietu maksās 66 eiro. Teltsvietas biļetes cena 8 eiro paliks nemainīga līdz pat festivālam. Biļetes būs nopērkamas gan festivāla mājaslapā, gan Nordea bankomātos, gan Biļešu Serviss kasēs un internetā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja