Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +15 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Rīgas svētkos uzstāsies Krievijas mūziķi Bi-2 un Nočnije Snaiperi

Rīgas svētku ietvaros, 19.augustā, ar Rīgas Domes (RD) un “Rietumu Bankas” atbalstu “Arēnā Rīga” notiks koncerts, , kurā uzstāsies rokgrupa "Bi – 2” un Diāna Arbeņina kopā ar grupu "Nočnije Snaiperi”. Kā norāda RD, jau sākotnēji bija paredzēts, ka šajā koncertā neuzstāsies latviešu mākslinieki. Kā portālam Diena.

lv pastāstīja RD IKSD Kultūras pārvaldes projektu koordinatore Elīna Dambekalne, jau iepirkumā bijis paredzēts, ka koncertā "Arēnā Rīga" Rīgas svētku laikā uzstāsies Latvijā populāra ārzemju grupa. “Mežaparkā notiks lielkoncerts, kur būs  visi dziedātāji un kori, tad nu šis koncerts ir kā dāvinājums no ārpuses,” teica E.Dambekalne. Biļetes uz koncertu var iegādāties “Biļešu servisa” kasēs, pirmās tūkstoš biļetes maksās Ls 2, pārējo cena būs augstāka.“Bi-2” un Diāna Arbeņina kopā ar “Nočnije Snaiperi” Rīgā jau uzstājušies vairākkārt, koncerti bijuši plaši apmeklēti, norāda organizatori. Kā atgādināja E.Dambekalne, Rīga šogad svin 810 gadu jubileju, un no 19. augusta līdz 21. augustam plānoti daudzveidīgi svētku pasākumi. Visi laipni aicināti uz lielkoncertu Mežaparkā "Meistars. Dziesma. Leģenda.”, uz trešajiem Rīgas dejotāju svētkiem Ķīpsalā, uz Pasaules līmeņa sporta aviācijas sacensībām (EAF RIGA/FAI-2011), varēs piedalīties un līdzdarboties ielu svētkos un apmeklēt tradicionālos un jaunizveidotos pasākumus 11. novembra krastmalā un Vērmanes dārzā.

Top komentāri

glušakovs to Arturs M.
g
No saziedotajiem 180000 pilsonim Nilam palika pāri tikai lai apmaksātu māksliniekus no Urlandijas,nevis Eiropas...
lux
l
Tie tad arī būtu tie SC panākumi, par kuriem minēja Ušakovs. ES valsts gakvaspilsētas svētkos Kreivijas grupa, neivs no kādas ES valsts. Nožēlojami. SC lienošās rusifikācijas plāni pildās ar uzviju. AR JV jau vairs nepietiek.
Arturs M.
A
Šie ir labi izpildītāji,TOMĒR,kāpēc RD ir izvēlējusies īrēt svētkiem arēnu,kas nav lēts prieks,jeb varbūt tas ir par velti:D? Un tāpat jautājums ir arī,kāpēc RD palika pie slāvu izcelsmes grupām nevis eiropas piemēram?Tā ir SC izvēle?
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja