Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Sākta biļešu tirdzniecība uz nākamā gada festivālu Summer Sound

Tieši pēc gada - 2023. gada 4. un 5. augustā - kā ierasts, Liepājas pludmalē norisināsies festivāls Summer Sound 2023, uz kuru jau iespējams iegādāties biļetes par īpaši zemu Blind sales cenu.

Aizvadītajā nedēļas nogalē Liepājā norisinājās desmitais Summer Sound festivāls, pulcējot rekordlielu apmeklētāju skaitu - vairāk nekā 40 000 cilvēku 2 dienu garumā. Jau no 4. augusta iespējams iegādāties īpašās festivāla fanu Blind sales biļetes uz 2023. gada pasākumu par draudzīgu cenu - 45 eur divu dienu ieejas biļetes un 145 eur divu dienu VIP biļetes. Biļetes pieejamas www.summersound.lv.

"Šis, iespējams, bija labākais šovs, kādu man nācies piedzīvot - milzīgs pūlis dziedāja Friday pirms es vispār biju uzkāpis uz skatuves, Šī, laikam, bija mana labākā diena šogad," komentēja piektdienas himnas Friday autors, DJ no Lielbritānijas Riton, paužot paldies-vārdus festivāla organizatoriem.

Lielākais pludmales festivāls Baltijā - Summer Sound šogad norisinājās jau desmito reizi, piedāvājot bagātīgu mūzikas un izklaižu klāstu - uz četrām festivāla skatuvēm varēja vērot vairāk nekā 50 dažādas pašmāju un pasaules mūzikas zvaigznes, tostarp John Newman un Riton, kaimiņzemes The Roop, Ukrainas Go_A, Musiqq, Gacho, ansis, Jumprava, Dagamba, Astro’n’out, Singapūras satīns, Kreisais krasts, Pienvedēja piedzīvojumi, Ralfs Eilands, Rolands Če un daudzi citi, kā arī festivāla ieskaņas koncertus Juliannas pagalmā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja