Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Video: Gustavo laiž klajā muzikālu īsfilmu un albuma Tagad tikai sākās īpašo versiju

Straumēšanas un lejupielādes platformās nonākusi mūzikas producenta un izpildītāja Gustavo muzikāla īsfilma, kurā ir apvienotas četru jaunu dziesmu ekranizācijas. Līdz ar mūzikas video publicēšanu autors izdod albuma Tagad tikai sākās deluxe versiju.

"Pagājušā gada noslēgumā kopā ar režisoru Rihardu Gēci nonācām līdz diezgan trakai idejai - uzfilmēt videoklipus visām četrām jaunajām kompozīcijām. Tā radās doma par singlu un īsu videoklipu maratonu, kurā tos publicētu reizi nedēļā, lai mēneša beigās apvienotu muzikālā īsfilmā,” - komentē autors.

"Manas daiļrades un vietējā hiphopa žanra ietvaros muzikāla īsfilma, kurā ir apvienotas vairāku klipu ekranizācijas vienkopus, ieturot vienotu naratīvu, ir kaut kas pirmreizīgs. Izstrādājot scenāriju, šis formāts, kas sevī apvieno ļoti daudz dažāda materiāla un tajā pašā laikā ir ļoti kompakts, daudzkārt lika mums ar klipa režisoru Rihardu Gēci iet ārpus ierastā mūzikas klipu īstenošanas paterna. Un tas bija pats interesantākais. Esam ļoti gandarīti par rezultātu un to, ka klipa tapšanā iesaistījās video producentu kompānija film naked, kuri to realizēja ārkārtīgi augstā profesionālā līmenī. Apjoms bija liels, jo filmēšanas laukumā dažbrīd bija ap 70 cilvēkiem," – muzikālās īsfilmas tapšanas procesu komentē Gustavo.

Martā ik trešdienu visās straumēšanas platformās tika publicēta viena jauna Gustavo dziesma un tās ekranizācija. Noslēdzot jauno singlu maratonu šodien, tiek publicēts mūziķa ceturtā studijas albuma Tagad tikai sākās pārizdevums jeb deluxe versija, kas ir papildināta ar četrām dziesmām un vienu muzikālu etīdi.

"Gatavojoties šī gada vienīgajam Gustavo koncertam jeb arēnas šovam, kas šoreiz tiks veltīts jaunākajam studijas albumam Tagad tikai sākās nonācu līdz izpratnei, ka albums būtu jāaktualizē atkārtoti, to atsvaidzinot ar jauna materiāla piedevām. Atceros, ka radošo procesu sāku ar domu, nez kas šajā albumā iztrūkst, ja uz to paraugās kā uz nepabeigtu materiālu. Tā nonācu līdz kompozīcijām, kuras vairāk ir attiecināmas uz repa stāstu apakšžanru un labi iederētos arēnas apjoma šova programmā. Tā radās intensīvais skaņdarbs Kāds sakars?, kurā ir ilustrēts laiks, kad uzsāku strādāt pie albuma materiāla un tieši tad sākās kardarbība Ukrainā. Tam sekoja dziesma lēmumi lēmumi par informatīvi blīvā laikmeta blaknēm. Tad radās muzikāli ekstravagantā kompozīcija Zeme atveras ar jaunā talanta Wiesuļa dalību. Un noslēdzot singlu maratonu tiek izdota dziesma ar intriģējošu nosaukumu ISA un muzikāla etīde Par atkārtojumu, kurā piedalās radio personība Sanda Dejus," – dalās autors.

Kā iepriekš ziņots, šī gada vienīgais Gustavo koncerts jeb arēnas šovs notiks 6. decembrī Arēnā Rīga. Koncerts tiks veltīts ceturtajam studijas albumam Tagad tikai sākās. Koncerta organizatori sola, ka šoreiz Arēna Rīga lielā telpa scenogrāfijas ziņā tiks izmantota tā, ka droši varēs teikt — jā, lūk, tas ir pamatīgs arēnas šovs, kuru ir bauda ne tikai klausīties, bet arī skatīties. Gustavo skaidro, ka tā noteikti būs viņa līdz šim dinamiskākā un dramaturģiskiem pavērsieniem bagātākā koncertprogramma, kurā apvienos jaunā albuma materiālu un, protams, visu laiku spilgtākos hitus.

Gustavo arēnas šova Tagad tikai sākās biļetes pieejamas vietnē: www.beidzot.lv.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja