Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Sestdiena, 11. maijs
Milda, Karmena, Manfreds

Dirty Deal Teatro aicina uz performancēm Rīgas Centrāltirgū

Dirty Deal Teatro un Britu Padome Latvijā aicina uz dzīvās mākslas performancēm, kas tapušas kā rezultāts piecu dienu meistarklasēm par dzīvo mākslu (live art). Pasākums norisināsies Rīgas Centrāltirgū 23. jūlijā. Interesenti aicināti pulcēties pie Dirty Deal Teatro plkst. 14.30.

Desmit performancēs, kas norisināsies Rīgas Centrāltirgus teritorijā, skatuves mākslas studenti un profesionāļi caur personīgo pieredzi runās par tēmu Mans ķermenis, tavs ķermenis, ikviens (no angļu val. – My Body, Your Body, Everybody), pievēršoties ķermeņa konceptam un skatot indivīdu plašākā sociālā un politiskā kontekstā. Skatītājiem būs iespēja izbaudīt dzīvu, klātesošu mākslas pieredzi, vērojot ne tikai mākslinieku priekšnesumus pilsētvidē, bet arī nejaušu garāmgājēju reakcijas uz notiekošo. Performances veidos Valters Sīlis, Jānis Balodis, Dāvids Keišs, Anete Konste, Mārtiņš Meiers, Āris Matesovičs, Māra Ribkinska, Agnese Bordjukova. 

Pēc performancēm klātesošie skatītāji ir aicināti atgriezties Dirty Deal Teatro un pievienoties sarunai ar māksliniekiem.

Performances būs rezultāts piecu dienu (19. – 23. jūlijs) meistarklasēm, kurās skatuves mākslas studenti un jaunie profesionāļi apgūs dzīvās mākslas (no angļu val. – live art) teoriju un praksi britu mākslinieku Braiena Lobela un Steisijas Makiši vadībā. Meistarklases un tajā tapušo ideju prezentācijas būs pirmais pasākums teātra Dirty Deal Teatro organizētā projekta Netīrās drāmas skola ietvaros. Netīrās drāmas skola ir izglītojošu pasākumu – meistarklašu, lekciju, diskusiju un prezentāciju – kopums, kas notiks vairākās daļās visas turpmākās sezonas garumā, katrā no reizēm pievēršoties citai sabiedriski un politiski aktuālai tēmai.   

Piedalīšanās pasākumā bez maksas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja