Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 20. maijs
Venta, Salvis, Selva

Uz Positivus Dabas skatuves - cirka mākslinieki, improvizācijas izrādes un dejas

Cirka mākslinieki, komiķi, koncerti, DJ seti un laikmetīgās dejas izrādes – tāda šogad ir programma Positivus Dabas skatuvei, informēja festivāla pārstāvji.

Uz Dabas skatuves savas prasmes rādīs un meistarklases sniegs cirka mākslinieki no vairākām valstīm programmā. Varēs skatīt Kristīnes Vismanes dejas izrādi Noķer mani un piedalīties I-Dejas mājas deju nodarbībās. Improvizēs un smīdinās vairāki improvizācijas teātru kolektīvi - ImproZoo, Prieka Ministrija, Artišoks un Rīgas Improvizācijas teātris -, kā arī atsevišķi komiķi no Comedy Latvia un Comedy Estonia ar Latvijā jau popularitāti iemantojušām stand-up izrādēm.

Par muzikālo daļu parūpēsies gan labi pazīstami, gan savas skatuves gaitas nesen uzsākuši mūziķi. Jau iepriekš tika vēstīts, ka ekskluzīvu klavierkoncertu sniegs režisors Vladislavs Nastavševs. Tiks izrādīta 1913. gada filma Kur ir patiesība? Ebreju kursistes traģēdija, tai muzikālo pavadījumu spēlēs grupas Mona de Bo mūziķi Edgars Eihmanis un Edgars Rubenis kopā ar džeza pianistu Rūdolfu Macatu.

Uzstāsies arī jaunās dziedātājas MNTHA un PYØR, kā arī dūdiņroka apvienība Sus Dungo, jaunais dziesminieks Kristaps Bedrītis, projekti Mionia un Waterflow. Ar eksperimentālām skaņu projekcijām iepazīstinās UBIsound un Kashuks, savukārt DJ setus spēlēs Alise Ģelze, projekts Tīrkultūra un daudzi citi. Kontrastam sviestroka devu ienesīs maigi liriskā grupa Sūdi, kuras uzstāšanos jau iepriekš novērtējuši Positivus apmeklētāji.

Devītais Positivus festivāls no 17. līdz 19. jūlijam norisināsies Salacgrīvas Zvejnieku parkā.

Līdz šim festivālā dalību apstiprinājuši Robert Plant and the Sensational Space Shifters, Placebo, Kasabian, Warpaint, St.Vincent, Basement Jaxx, Tom Odell, Jungle, Charli XCX, Lamb, Everything Everything, Fenech-Soler, Jack Garratt, Ewert and the Two Dragons, The Sound Poets, Kate Boy, King Gizzard & The Lizard Wizard, Triana Park, Max Jury, Soak, Peace, East India Youth, DJ Jonathan Toubin, Indiana, Vök, Jennie Abrahamson, Rangleklods, Public Access T.V., Rival Sons, Ghostpoet, Inokentijs Mārpls, Momend, Laika Suns un citi.

Līdz festivāla sākumam tiks izziņoti vēl vairāki mākslinieki, kas uzstāsies uz sešām Positivus festivāla skatuvēm.

Festivāla biļetes nopērkamas www.positivusfestival.com, Biļešu Serviss kasēs un Nordea bankomātos. Trīs dienu biļete bez telts vietas maksā 65 eiro, trīs dienu biļetes ar teltsvietu cena ir 71 eiro. Pieejamas arī vienas dienas biļetes, kuru cena ir 35 eiro.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja