Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Rīgā uzstāsies Krievijas žurnālists, kanāla Rossija politiskais komentētājs Konstantīns Sjomins

Rīgā, viesnīcas Avalon konferenču zālē, 14. oktobrī plkst. 17 uzstāsies Krievijas žurnālists, TV vadītājs un kanāla Rossija politiskais komentētājs Konstantīns Sjomins, aģentūru LETA informēja starptautiskā mediju kluba Formāts A3 pārstāvji.

Sjomins stāstīs par Globalizācijas spožumu un postu - par iespējamiem mūsu valstu attīstības scenārijiem, par oligarhu sazvērestību, par globālo krīzi un par to, vai to ir iespējams novērst, par cilvēka lomu mūsdienu pasaulē un par daudz ko citu varēs diskutēt ar šo pazīstamo žurnālistu mediju klubā.

Kā norāda Formāts A3, skatītājiem Sjomina vārds vispirms asociējas ar ASV - trīs gadus, no 2004. līdz 2007. gadam, viņš vadīja Krievijas valsts televīzijas un radio kompānijas korespondentu punktu Ņujorkā. 2007. gada aprīlī notika viņa debija programmas Vēstis federālā izlaiduma vadītāja amatā. 2012. gadā Sjomins pabeidza Ņujorkas universitātes dokumentālā kino fakultātes maģistrantūru.

Konstantīns Sjomins ir arī dokumentālo filmu Labestības impērija un Mamma Amerika režisors. Rīgā viņš demonstrēs savas filmas Planēta Bābele. Lielās recesijas hronikas fragmentus. Visu filmu varēs noskatīties TV žurnālista mājaslapā.

Planēta Bābele. Lielās recesijas hronikas ir dokumentāls stāsts par pasaules ekonomikas, politikas un kultūras krīzes izplatīšanos, par globalizācijas krīzes likumsakarībām. Savā filmā Sjomins rāda, ciktāl ir novedusi planētu neapturama patērēšana, un izsaka zīmīgus secinājumus. "Mēs esam uz nopietnu satricinājumu sliekšņa, globālā ekonomika nespēj vairs pastāvēt tādā veidā, kā iepriekš, jo nav iespējams bezgala ilgi cīnīties pret ziepju burbuļiem, piepūšot jaunus burbuļus," saka režisors.

Uz tikšanos aicināti žurnālisti, ekonomisti, politologi, pasniedzēji, augstskolu studenti un sabiedriskie darbinieki. Ieeja brīva.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja