Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Kravas auto Latgalē nāvējoši notriec gājēju

Vakar Latvijā reģistrēti 133 ceļu satiksmes negadījumi, kuros gāja bojā viens un cieta vēl 13 cilvēki, aģentūru LETA informēja Valsts policijā.

Avārija ar bojāgājušo notikusi Latgalē, un tajā dzīvību zaudējis gājējs. Līvānu novada Rožupe kāds 1972.gadā dzimis vīrietis, vadot kravas transportlīdzekli "Volvo FM", uzbraucis 1959.gadā dzimušam gājējam, kurš pārvietojās pa ceļa braucamo daļu bez atstarojošiem elementiem. No gūtajām traumām vīrietis notikuma vietā gājis bojā.

Savukārt Rēzeknē, 18.Novembra ielā, pagaidām nenoskaidrots transportlīdzekļa vadītājs, vadot nenoskaidrotu transportlīdzekli, uzbrauca 1934.gadā dzimušam gājējam un notikuma vietu pameta, neziņojot policijai likuma noteiktajā kārtībā. Cietušais ar dažādiem sasitumiem un iespējamiem ķermeņa lūzumiem tika nogādāta medicīnas iestādē.

Pirmdien astoņi cilvēki cietuši satiksmes negadījumos Rīgas reģionā, trīs - Latgalē, bet pa vienam - Vidzemē un Zemgalē. No avārijās cietušajiem trīs bija velosipēdisti, bet divi - gājēji.

Par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā policija vakar aizturējusi piecus autovadītājus: divus - Zemgalē, bet pa vienam - Kurzemē, Vidzemē un Rīgas reģionā, kur aizturēts arī kāds autovadītājs, kurš bija lietojis narkotiskās vielas.

Par ātruma pārsniegšanu autovadītājiem noformēti 130 protokoli. Rīgas apkārtnē par atļautā braukšanas ātruma pārkāpšanu sodīti 34 autovadītāji, Zemgalē - 34, Vidzemē - 26, Kurzemē - 21, bet Latgalē - 15 autovadītāji.

Kopumā policija vakar noformējusi 316 protokolus par ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Šeit ir Latvija un viena valsts valoda – latviešu

Par ārlietu ministra maiņu, krievu valodu kā instrumentu Krievijas ģeopolitisko mērķu sasniegšanai mūsu publiskajā telpā un par globālo nenoteiktību intervijā Agnesei Margēvičai spriež politolo...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas