Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 13. maijs
Ira, Iraīda, Irēna, Irina

Liepājā auto nāvējoši traumē gājēju

Pirmdienas, 19.novembra, pēcpusdienā kāds 1943.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu Mercedes Benz C220 Liepājā pa Krūmu ielu, uzbrauca gājējai, 1948.gadā dzimušai sievietei, kura šķērsoja brauktuvi tam neparedzētā vietā. Cietusī nogādāta Liepājas Reģionālajā slimnīcā, kur no gūtajām traumām mirusi.

Sieviete uz ielas iznākusi pēkšņi, aptuveni 40 metrus aiz gājēju pārejas, viņa bija ģērbusies tumšas krāsas apģērbā, bez atstarojošiem elementiem. 

Vēl kāds negadījums, kurā traumas guvusi gājēja, Liepājā noticis 17. novembrī plkst. 17:50, kad 1974.gadā dzimis vīrietis vadīja a/m Toyota Corolla pa Raiņa ielu un Atslēdznieku ielā uz gājēju pārejas uzbrauca gājējai, 1963.gadā dzimušai sievietei. Cietusī nogādāta Liepājas reģionālajā slimnīcā ar kājas apakšstilba lūzumu, būdama alkohola reibumā.
Policija atgādina, ka gājējam, kurš uzskatāms par ceļu satiksmes neaizsargātāko dalībnieku,  par savu drošību uz ielas diennakts tumšajā laikā ir jārūpējas pašam un pirms ielas šķērsošanas jāpārliecinās, vai autovadītājs ir viņu pamanījis, kā arī, protams, jālieto atstarotājs!  

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Pirmdien gaiss vietām iesils līdz +19 grādiem

Agrā pirmdienas rītā Latvijas lielākajā daļā ir daudz mākoņu, saulaināks laiks saglabājas Latgalē, liecina meteoroloģiskā informācija.Pirmdienas pēcpusdienā gaisa temperatūra Latvijā paaugstinā...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas