Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +6 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Par vīrieša slepkavību Valmierā aizturēta viņa paziņa

Aizdomās par iespējamu 1967.gadā dzimuša vīrieša slepkavību Valmierā aizturēta 1954.gadā dzimusi sieviete, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Vidzemes reģiona pārvaldes pārstāve Zane Vaskāne.

Martā policijas Valmieras iecirknī tika saņemta informācija par 1967.gadā dzimuša vīrieša līķi, kurš atrasts kādā ēkā Valmierā. Policija sāka kriminālprocesu pēc Krimināllikuma 13.nodaļas par noziedzīgu nodarījumu pret personas veselību.

Veicot pirmstiesas izmeklēšanas darbības, konstatēts, ka vīrietim nodarīti miesas bojājumi, kuru rezultātā iestājusies nāve. Aizdomās par noziedzīgā nodarījuma izdarīšanu likumsargi aizturēja 1954.gadā dzimušu sievieti, kurai tiesa piemēroja drošības līdzekli apcietinājumu.

Sieviete ar bojāgājušo vīrieti bija savstarpēji pazīstami. Tāpat aizdomās turētā sieviete jau iepriekš ir nonākusi policijas redzeslokā par dažādiem likumpārkāpumiem.

Izmeklēšanas gaitā sāktais kriminālprocess tika pārkvalificēts pēc Krimināllikuma 116.panta, proti, slepkavību. Par šādu noziegumu soda ar mūža ieslodzījumu vai brīvības atņemšanu uz laiku no pieciem līdz 20 gadiem, ar probācijas uzraudzību uz laiku līdz trim gadiem.

Patlaban turpinās pirmstiesas izmeklēšana un izmeklēšanas interesēs plašāki komentāri netiks sniegti.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kavējas vilcieni Saulkrastu virziena līnijā

Piektdienas pēcpusdienā signalizācijas sistēmas traucējumu dēļ kavējas vilcieni Saulkrastu virziena dzelzceļa līnijā, liecina VAS Latvijas dzelzceļš (LDz) publiskotā informācija.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas