Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +29 °C
Skaidrs
Piektdiena, 28. jūnijs
Kitija, Viesturs, Viestards

Policija izmeklē vairākus Jāņu nakts ugunsgrēkus Krustpils pagastā

Policijā sākts kriminālprocess par vairākiem ugunsgrēkiem, kas Jāņu naktī notikuši Krustpils pagastā, aģentūru LETA informēja Valsts policijā.

Aizvadītajā nedēļas nogalē, 24.jūnijā pēc plkst.4, policijā saņemta informācija, ka Jēkabpils novada Krustpils pagasta Spuņģēnos pie nenoskaidrotiem apstākļiem ir aizdegusies kāda "Mercedes Benz" markas automašīna, kas bija novietota stāvēšanai piemājas autostāvvietā. Tāpat ugunsgrēkā bojāta arī kādam vīrietim piederošā "Volvo" markas automašīna, kā arī "Opel" markas spēkrats.

"Uz rīta pusi iedzīvotāji konstatējuši, ka tie nav vienīgie nodarījumi, kas nakts laikā izdarīti," informē policijā. Atklājies, ka aizdedzināts arī kāds "Delta" mopēds, vairākas saimniecības ēkas un garāžas durvis.

Neviena persona notikušajā fiziski nav cietusi.

Par notikušo policijā sākts kriminālprocess, un tiek noskaidroti notikušā apstākļi.

Jau ziņots, ka Jāņu naktī Jēkabpils novada Krustpils pagastā ugunsdzēsēji dzēsuši vienlaicīgi degošu mikroautobusu, piebūves sienu un saimniecības ēku, aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) pārstāve Ilze Dāme.

Plkst.4.18 VUGD saņēma izsaukumu uz Jēkabpils novada Krustpils pagastu, kur degšana notika trīs dažādās vietās vienlaicīgi, katra no vietām atradās aptuveni 200 metru attālumā viena no otras. Dega mikroautobuss 10 kvadrātmetru (m2) platībā, piebūves siena 10 m2 platībā un saimniecības ēka 30 m2 platībā. Plkst.6.39 degšanas likvidētas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas