Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Šorīt Rīgā daudzdzīvokļu nama ugunsgrēkā bojā gājis viens cilvēks

Aizvadītā diennaktī ugunsdzēsēji dzēsuši 14 ugunsgrēkus, tikmēr Rīgā ugunsnelaimēs cietuši trīs cilvēki, bet viens gājis bojā, aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) preses pārstāve Agrita Vītola.

Izsaukumu uz ugunsgrēku, kurā bojā gāja cilvēks, VUGD saņēmis šorīt plkst.6.54, jo piecstāvu daudzdzīvokļu mājā kādā dzīvoklī dega dīvāns divu kvadrātmetru platībā. No piedūmotās ēkas deviņi cilvēki tika evakuēti, taču ugunsnelaimē viens cilvēks gājis bojā. Ugunsgrēku VUGD darbiniekiem izdevies likvidēt plkst.7.55.

Plkst.00.12 VUGD darbinieki saņēmuši izsaukumu Rīgā, jo deviņstāvu daudzdzīvokļu mājas pagrabstāva dega sadzīves atkritumi viena kvadrātmetra platībā. Ugunsnelaimē tika izglābts viens cilvēks, kurš tika nodots mediķu rīcībā.

Tāpat vakar ugunsliesmas bija apņēmušas kāda Rīgas piecstāvu daudzdzīvokļu nama dzīvokli, kas ar atklātu liesmu dega 35 kvadrātmetru platībā. Pirms ugunsdzēsēju ierašanās no mājas pašu spēkiem bija evakuējušies trīs cilvēki, bet vēl trīs tika izglābti, no tiem divi cietušie tika nodoti mediķu rīcībā. Iespējams, ugunsgrēks izcēlies, neuzmanīgas rīcības dēļ gatavojot ēdienu.

Kopumā aizvadītajā diennaktī VUGD darbinieki saņēmuši 49 izsaukumus, no tiem 14 bija uz ugunsgrēkiem, 30 uz glābšanas darbiem, bet pieci bija maldinoši izsaukumi.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Šeit ir Latvija un viena valsts valoda – latviešu

Par ārlietu ministra maiņu, krievu valodu kā instrumentu Krievijas ģeopolitisko mērķu sasniegšanai mūsu publiskajā telpā un par globālo nenoteiktību intervijā Agnesei Margēvičai spriež politolo...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas