Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +2 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Šorīt ugunsgrēkā Rīgā gājis bojā cilvēks

Šorīt ugunsgrēkā Rīgā gājis bojā cilvēks, aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD).

Šorīt plkst.6.41 glābēji saņēma izsaukumu uz dzīvojamo māju Rīgā, kur no dzīvokļa logiem nāk dūmi. Ierodoties notikuma vietā konstatēts, ka ēkas pirmajā stāvā deg sadzīves mantas piecu kvadrātmetru platībā.

Degošajā dzīvoklī glābēji atrada vienu cilvēku, kuram mediķi konstatēja nāvi. Pirms VUGD ierašanās no ēkas evakuējās astoņi cilvēki.

Plkst.13.41 glābēji steidzās uz Caunes ielu Rīgā, kur divstāvu dzīvojamā mājā izcēlies ugunsgrēks. Notikuma vietā konstatēts, ka ēkas pirmajā stāvā deg gulta, ēkas siena un griesti 20 kvadrātmetru platībā.

Pirms VUGD ierašanās no ēkas evakuējās divi cilvēki, kuri, mēģinot nodzēst ugunsgrēku saviem spēkiem, ugunsgrēkā cieta.

Ap plkst.10 saņemts izsaukums uz Krišjāņa Barona ielu Rīgā, kur ražošanas ēkā redzamas liesmas un melni dūmi. Notikuma vietā konstatēts, ka angāra tipa ēkā deg sadzīves mantas un mēbeles 40 kvadrātmetru platībā. Pirms VUGD ierašanās no ēkas evakuējās astoņi cilvēki, bet viens ugunsdzēsējs glābējs nodots mediķiem.

Aizvadītajā diennaktī ugunsdzēsēji glābēji steidzās arī uz izsaukumiem, kuros dega atkritumi, sadzīves mantas, vieglā automašīna, kravas automašīna, dzīvojamās mājas verandas grīda, griesti un starpstāvu pārsegums.

Aizvadītajā diennaktī VUGD kopumā saņēma 47 izsaukumus - 11 uz ugunsgrēku dzēšanu, 29 uz glābšanas darbiem, bet septiņi izsaukumi bija maldinājumi.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

NA neatbalstīs Braži ārlietu ministres amatam

Opozīcijā esošā Nacionālā apvienība (NA) neatbalstīs diplomātes Baibas Bražes apstiprināšanu ārlietu ministres amatā, aģentūrai LETA pēc abu pušu tikšanās pauda NA priekšsēdētājs Raivis Dzintars.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas