Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Šosezon Kurzemes pusē nozagti trīs traktori

Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldē laikā no 1.maija līdz 30.jūnijam ir sākti trīs kriminālprocesi par traktoru zādzībām, aģentūru LETA informēja pārvaldes pārstāve Madara Šeršņova.

Talsu novadā no diviem īpašumiem ir nozagti traktori, piekabes, trimmeris un dažādi instrumenti. Savukārt Kuldīgas iecirknī sākts kriminālprocess, jo no kāda īpašuma ir nozagts traktors. Šajā gadījumā persona ir noskaidrota un aizturēta, bet traktors - atgūts.

Lai informētu par traktortehnikas drošības pasākumiem, policijas inspektori apzina reģionu saimniecības un to īpašniekus. Policisti paši ikdienā dodas pie lauksaimniekiem, lai atgādinātu par zādzību riskiem un vienotos par savstarpēju sadarbību traktortehnikas nosargāšanā.

Īpašu uzmanību policija pievērš pierobežu reģionu lielajām saimniecībām, sevišķi Lietuvas tuvumā, un to lauksaimniecības tehnikai, jo, kā rāda iepriekšējo gadu prakse, tieši robežas apkārtnē notikušas visvairāk traktoru zādzības. Katrā reģionā par komunikāciju ar vietējiem lauksaimniekiem atbildīgi tuvākā iecirkņa inspektori.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas