Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +4 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 18. aprīlis
Laura, Jadviga

Ugunsgrēkā Rīgā gājis bojā cilvēks

Pirmdien ugunsgrēkā Rīgā gājis bojā cilvēks, aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).

Plkst.17.25 VUGD saņēma izsaukumu uz deviņstāvu dzīvojamo māju Rīgā, kur piektā stāva dzīvoklī bija izcēlies ugunsgrēks. Iekļūstot dzīvoklī, glābēji atrada bojāgājušo un konstatēja, ka virtuvē deg grīda, sadzīves mantas un gāzes plīts kopumā trīs kvadrātmetru platībā. 

Ugunsdzēsēji glābēji aizvadītajā diennaktī saņēma 54 izsaukumus, kas saistīti ar spēcīgā vēja radīto postījumu likvidēšanu. No tiem četros gadījumos no dzīvojamām mājām bija jānoņem atrautas konstrukcijas, septiņos gadījumos koki bija nokrituši uz vieglajām automašīnām un 43 gadījumos no nolūzušiem kokiem atbrīvota ceļa braucamā daļa. Gandrīz puse no izsaukumiem saņemta no Rīgas un Rīgas reģiona, Vidzemē un Latgalē bijis pa 14 izsaukumiem.

Hipokrāta ielā Rīgā no deviņstāvu dzīvojamās mājas jumta, Brīvības ielā Rīgā no astoņstāvu mājas jumta, Kojusalas ielā Rīgā no 12 stāvu dzīvojamās mājas jumta un Daugavpils ielā Rīgā no piecstāvu dzīvojamās mājas jumta ugunsdzēsēji glābēji noņēma atrauta skārda gabalus. Anniņmuižas bulvārī, Dravnieku, Limbažu, Aviācijas, Dammes un Mūkupurva ielā Rīgā un Liepu ielā Preiļos koki bija uzkrituši uz automašīnām.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas