Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Trešdiena, 24. aprīlis
Nameda, Visvaldis, Ritvaldis

VDD arestētais Pankratovs pirms divām nedēļām apmeklējis Krievijas okupētās teritorijas Ukrainas Zaporižjes apgabalā

Ruslans Pankratovs pirms divām nedēļām, 17. jūlijā, apmeklējis Krievijas okupētās pilsētas Ukrainas Zaporižjes apgabalā, vēstī TV3 ziņas.

Kremļa propagandas kanālā ‘’Vesti.ru” publicētajā sižetā redzams, ka Pankratovs piedalījies okupācijas varas ieceltās vadības preses konferencē, kurā, it kā, starptautiskie mediji tiek informēti par referendumu par okupēto pilsētu pievienošanu Krievijai. 

Bijušais Rīgas domes deputāts Ruslans Pankratovs kā Kremļa ietekmes aģents darbojies ilgstoši, liecina TV3 ziņu rīcībā esošā neoficiālā informācija.

Jau vēstīts, ka Valsts drošības dienests (VDD) aizturējis un tiesa šodien piemērojusi apcietinājumu bijušajam Rīgas domniekam Ruslanam Pankratovam. Viņu tur aizdomās par Krievijas īstenoto noziegumu pret Ukrainu atbalstīšanu un starptautisko sankciju pārkāpšanu.

Pankratovs arī iepriekš Kremļa propagandas kanālos uzstājies kā eksperts, žurnālists, politologs, un izplatījis dezinformāciju par Latviju. Stāstījis, cik grūti krievvalodīgajiem klājas Latvijā un slavinājis Kremļa politiku un tās veidotāju kompetenci.

2009. gadā Pankratovs tika ievēlēts Rīgas domē no partiju apvienības "Saskaņa", savukārt 2018. gadā kandidēja Saeimas vēlēšanās no saraksta "Par Alternatīvu", savukārt 2019. gadā kandidēja Eiropas Parlamenta vēlēšanās ‘’Rīcības partijas’’ sarakstā. Pankratovs saistīts ar organizāciju "Latvijas krievu pasaule" un biedrību "Apvienība pret nacismu". Savulaik viņš izvērsa neveiksmīgu kampaņu, lai Latvijas Republikas pasēs vārds un uzvārds tiktu rakstīts gan latviski, gan krieviski.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas