Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +22 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Dolgopolovs atzīst, ka viņa un LRA viedokļi dažos jautājumos saskan

Partijas Saskaņa Valsts prezidenta amata kandidāta Sergeja Dolgopolova un_ Latvijas Reģionu apvienība_s (LRA) viedokļi dažos jautājumos saskan, šodien pēc sarunas ar LRA frakcijas deputātiem žurnālistiem norādīja Dolgopolovs.

Bijuši līdzīgi viedokļi, apspriežot ekonomikas jautājumus, tostarp par nodokļiem, un politiķis uzskata, ka tikšanās kopumā bijusi ļoti noderīga. Dolgopolovs akcentēja, ka Saeimā pārstāvētajiem politiskajiem spēkiem ir ļoti svarīgi savstarpēji apmainīties ar uzskatiem dažādās jomās, lai būtu zināms, kurās ir iespējams sadarboties.

Vaicāts, vai politiskais spēks būtu gatavs atbalstīt Dolgopolova kandidatūru, LRA Saeimas frakcijas priekšsēdētājs Dainis Liepiņš norādīja, ka viņam grūti nosaukt apstākļus, kad tas būtu iespējams, jo LRA uztur savu kandidatūru kā labāko.

Liepiņš arī norādīja, ka politiskais spēks ciena Dolgopolovu un nevērtē pēc kategorijām "kā labu vai sliktu kandidātu", taču LRA ir dažādi redzējumi ar Saskaņu par to, kā vairākas lietas valstī varētu attīstīties, piemēram, attiecībā uz drošības jomu.

Kā ziņots, Zaļo un zemnieku savienības un partijas Vienotība deputāti Valsts prezidenta amatam izvirzījuši Raimonda Vējoņa (ZZS) kandidatūru, bet nacionālās apvienības Visu Latvijai!-Tēvzemei un brīvībai/LNNK, partijas No sirds Latvijai un Vienotība frakcijas deputāti virzījuši Egilu Levitu.

LRA kā kandidātu Valsts prezidenta vēlēšanām izvirzījusi Mārtiņu Bondaru.

Valsts prezidenta vēlēšanas notiks 3.jūnijā.


    Uzmanību!

    Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

    Seko mums

    Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

    Ziņas e-pastā

    Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

    LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

    Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


    Aktuāli


    Ziņas

    Vairāk Ziņas


    Politika

    Vairāk Politika


    Rīgā

    Vairāk Rīgā


    Novados

    Vairāk Novados


    Kriminālziņas

    Vairāk Kriminālziņas