Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +20 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 15. maijs
Sofija, Taiga, Airita, Arita

Rīgas brīvostas valdē ieceltais Jakovels saglabās arī amatus Centrāltirgū un Jelgavas domē

Šodien Rīgas domes sēdē Rīgas brīvostas valdē tika iecelts pašvaldības AS "Rīgas Centrāltirgus" mārketinga vadītājs un Jelgavas pilsētas domes deputāts Ivars Jakovels (SC), kurš plāno saglabāt amatus gan Centrāltirgū, gan Jelgavas domē.

Jakovels aģentūrai LETA pastāstīja, ka darbs Rīgas brīvostas valdē viņam būs jauns izaicinājums viņa līdzšinējai darbībai, jo arī Rīgas brīvostā viņa kompetencē paredzēti tieši mārketinga jomas jautājumi.

Viņš saglabāšot arī mārketinga un komunikāciju vadītāja amatu "Rīgas Centrāltirgū", tāpat darbam abās Rīgas struktūrās nav interešu konflikta vai citādu šķēršļu attiecībā uz darbu Jelgavas pilsētas domē, kur Jakovels šomēnes ievēlēts.

Jakovelam tas esot pagodinājums - strādāt uzņēmumam, kurš ir nozīmīgs ne tikai Rīgas un Latvijas mērogā, bet gan visa Baltijas reģiona mērogā. Viņš uzskata, ka viņam noderēšot arī pieredze no agrākās darbības Rīgas Kultūras aģentūrā un citās struktūrās, kur viņa darbība bijusi pārsvarā saistīta ar mārketingu.

Kā ziņots, no "Saskaņas centra" Rīgas domes deputātu frakcijas izraidītā deputāta Vadima Jerošenko vietā Rīgas brīvostas valdē šorīt tika virzīts pašvaldības AS "Rīgas Centrāltirgus" mārketinga vadītājs Ivars Jakovels (SC), aģentūra LETA uzzināja Rīgas domē.

Jakovels 2008.gadā ieguvis sociālo zinātņu maģistra grādu politikas zinātnē Latvijas Universitātē, 2001.gadā beidzis Rīgas Tehnisko koledžu kā mašīnu un aparātu būves inženieris.

2011.gadā piedalījies 11.Saeimas vēlēšanās no "Saskaņas centra" saraksta, taču nav ticis ievēlēts.

Vakar tika paziņots, ka "Saskaņas centrs" un "Gods kalpot Rīgai" izveidojuši koalīciju bez Jerošenko klātbūtnes. Deputāts izslēgts no SC frakcijas un zaudēs gan Pilsētas attīstības komitejas priekšsēdētāja amatu, gan labi atalgoto amatu Rīgas brīvostas valdē - tās locekļi gadā saņem ap 30 000 latu algu.

Jerošenko savu izraidīšanu no frakcijas skaidro ar politisko tirgu ap nozīmīgās Pilsētas attīstības komitejas amatu un deputāta mandātu, taču "Saskaņas centra" frakcijā skaidro, ka tas saistīts ar augstām prasībām pret komandas biedriem, kurām Jerošenko neatbilst.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas